Η ΚΑΕ Άρης αναλαμβάνει τα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών
Τι ψάχνεις;
Η ΚΑΕ Άρης και ο Α.Σ. ανακοίνωσαν ότι από το καλοκαίρι τα αναπτυξιακά τμήματα μπάσκετ του συλλόγου περνούν υπό τη «σκέπη» της ΚΑΕ.
Η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Άρης Betsson και ο Α.Σ. Άρης ανακοινώνουν ότι από το προσεχές καλοκαίρι τα αναπτυξιακά τμήματα Μπάσκετ του συλλόγου περνούν υπό τη «σκέπη» της ΚΑΕ.
Τα αγωνιστικά τμήματα Καλαθοσφαίρισης του Άρη περνούν στην κατοχή και την εποπτεία της ΚΑΕ. Συγκεκριμένα, οι ομάδες U13, U14, U15, U16, U18, όπως και η αναπτυξιακή ομάδα του ΑΡΗ Betsson, Ερμής Λαγκαδά. Η Ακαδημία που περιλαμβάνει παιδιά έως 12 ετών (προαγωνιστικά), θα παραμείνει υπό τη σκέπη του Α.Σ. Άρης, ώστε ο Ερασιτέχνης να συνεχίσει να επωφελείται από τα σχετικά έσοδα.
Πρόκειται για την υλοποίηση ενός εκ των βασικών προτεραιοτήτων της ιδιοκτησίας και της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Betsson, προκειμένου να υπάρχει απευθείας «σύνδεση» της παραγωγικής διαδικασίας με την πρώτη ομάδα.
Οι διεργασίες για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης και μέσα στο προσεχές διάστημα, θα ανακοινωθεί το πλήρες οργανόγραμμα, σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.
Η ΚΑΕ Άρης Betsson αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς την ARIS Alliance και τον επικεφαλής της, Γιάννη Μεταξά, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια είχαν αναλάβει τις τύχες της Ακαδημίας, διατηρώντας την, με χρήματα και εργατοώρες, σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.
Καλούμε τα παιδιά τα οποία θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο του μπάσκετ, να ενσωματωθούν στη μεγάλη οικογένεια του Άρη, με απώτερο στόχο τη στελέχωση της πρώτης ομάδας με τα κορυφαία ταλέντα της χώρας.
Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΚΑΕ Άρης Betsson, Βύρων Αντωνιάδης, δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανάληψη των αναπτυξιακών τμημάτων του Άρη. Το όραμά μας είναι η ενιαία λειτουργία ΚΑΕ και Ακαδημιών, με κοινό σχεδιασμό, διαδικασίες και φιλοσοφία ανάπτυξης. Θα ρίξουμε μεγάλο βάρος στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και της τεχνογνωσίας και από τις δύο πλευρές, με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας και της εξέλιξης των αθλητών. Παράλληλα, θα υπάρχει κοινή εμπορική προσέγγιση, με ενιαία διαχείριση χορηγιών και κοινού διαθέσιμου χώρου προβολής, για ενίσχυση των εσόδων του οργανισμού. Θέλω να ευχαριστήσω τον Α.Σ. Άρης και τους ανθρώπους που είχαν μέχρι σήμερα τον έλεγχο της Ακαδημίας, η οποία βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για την περαιτέρω ανάπτυξή της».
Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Σίμος Αϊβαζίδης, δήλωσε:
«Με χαρά χαιρετίζουμε την ανάληψη των αναπτυξιακών τμημάτων Μπάσκετ του Συλλόγου από την ΚΑΕ Άρης Betsson. Είμαστε ευτυχείς που η νέα ιδιοκτησία της ΚΑΕ βασίζει πολλά στην «κυψέλη» του τμήματος, που είναι τα παιδιά τα οποία μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του Άρη. Ο Α.Σ. Άρης, μέσω και των ανθρώπων που είχαν έως τώρα τις τύχες της Ακαδημίας, προσπάθησε να τη διατηρήσει σε ένα υψηλό επίπεδο και είμαστε σίγουροι ότι η ΚΑΕ Άρης Betsson θα την αναπτύξει ακόμα περισσότερο, με την όρεξη και τις δυνατότητες που δεδομένα έχει».
Ο general manager της ΚΑΕ Άρης Betsson, Νίκος Ζήσης, είπε:
«Είναι πολύ σημαντική και συνάμα ευχάριστη εξέλιξη η ανάληψη της Ακαδημίας Μπάσκετ του Άρη από την ΚΑΕ. Τα αναπτυξιακά τμήματα βρίσκονται ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο και πρέπει να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την ομάδα ανθρώπων η οποία αυτά τα χρόνια «έτρεχε» το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Σκοπός μας είναι η ανάδειξη των ταλέντων, αλλά και να χτίσουμε τον χαρακτήρα των παιδιών, αφού παράλληλα με την αθλητική εξέλιξή τους, θα δώσουμε μεγάλη βάση στη σωστή διαπαιδαγώγησή τους. Θεωρώ πολύ σημαντικό το εγχείρημα της Ακαδημίας θα είναι καθετοποιημένο από την πρώτη ομάδα, αφού η «τροφοδοσία» της τελευταίας από τα αναπτυξιακά τμήματα είναι το πρώτο ζητούμενο».
Ο επικεφαλής της ARIS Alliance, Γιάννης Μεταξάς, ανέφερε:
«Είναι μεγάλη χαρά μας το ότι το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Άρη περνάει στην ΚΑΕ. Το όνειρό μας να δημιουργήσουμε κάτι αντάξιο του Συλλόγου και να το αναλάβει η ΚΑΕ με το νέο μας επενδυτή, γίνεται πραγματικότητα. Πιστεύουμε ότι θα το αναπτύξουν στο επόμενο επίπεδο, εκεί ακριβώς που όλοι ονειρευόμαστε. Εμείς, ως στρατιώτες του Συλλόγου, θα στηρίζουμε την ΚΑΕ και τους ανθρώπους της σε ό,τι χρειαστεί. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και τα υπόλοιπα τμήματα του Α.Σ. Άρης , με σκοπό να βάλουμε το δικό μας μικρό λιθαράκι στην ιστορία του τεράστιου Άρη Θεσσαλονίκης. Τέλος θα ήθελα ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες μας και όλους όσους μας στήριξαν αυτά τα 5 χρόνια, δούλεψαν με ψυχή, με πίστη και με επαγγελματισμό».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα τελεταία νέα, απευθείας στο email σας