Οι «ευχές» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Σάμπο

Οι «ευχές» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Σάμπο

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Έρικ Σάμπο και η ΠΑΕ του Δικεφάλου, όπως το συνηθίζει φρόντισε να του ευχηθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου:

 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της, Έρικ Σάμπο, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 24, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο.

 
Το βιογραφικό του Σλοβάκου άσου
 
 
Ο Σάμπο είναι… προϊόν των τμημάτων υποδομής της Σπαρτάκ Τρνάβα, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Europa League και προέρχεται από τρεις πολύ καλές σεζόν που του άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής Σλοβακίας, στην οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 23.05.2014 στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Μαυροβούνιο.
 
 
Υψηλόσωμος (1,87.), γρήγορος και καλός τεχνίτης ο Σάμπο μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο όσο και στην δεξιά πτέρυγα, ενώ στα πλεονεκτήματά του είναι ότι πατάει περιοχή και σκοράρει. Χαρακτηριστικό είναι ότι τη σεζόν 2014-15 σημείωσε 11 γκολ.
 
 
Ο Σλοβάκος στον  ΠΑΟΚ επιδιώκει να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του, έχει την στήριξη της ομάδας και των συμπαικτών του και δείχνει με τον καιρό να προσαρμόζεται όλο και καλύτερα στα νέα δεδομένα της ζωής του».

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ