Η χειρότερη επίδοση όλων των εποχών

Η χειρότερη επίδοση όλων των εποχών

Συνέχεια στις απογοητευτικές του εμφανίσεις στα φετινά πλέι οφ έδωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος γνώρισε νέα εντός έδρας ήττα, αυτήν την φορά από τον Ατρόμητο. Ο Δικέφαλος δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης σε πέντε παιχνίδια στο μίνι πρωτάθλημα, έχοντας στο ενεργητικό του μονάχα δύο ισοπαλίες στις δύο πρώτες αγωνιστικές απέναντι σε Ατρόμητο (στο Περιστέρι) και Αστέρα Τρίπολης.

 

Η απογοητευτική φετινή του επίδοση (μόλις δύο βαθμοί), μάλιστα, αναδεικνύεται ως μακράν η χειρότερη στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο μίνι πρωτάθλημα, γεγονός το οποίο δεν θα αλλάξει ακόμη και με νίκη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

 

Ανατρέχοντας κανείς στην πορεία του Δικεφάλου στις προηγούμενες διοργανώσεις των πλέι οφ από το 2009 και έπειτα, όπου συμμετέχει ανελλιπώς, θα διαπιστώσει πως η αμέσως προηγούμενη χειρότερη παρουσία ήταν τη σεζόν 2008-09 όταν ο Δικέφαλος συγκέντρωσε έξι βαθμούς σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

 

Δείτε αναλυτικά τα επιτεύγματα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ προηγουμένων σεζόν και την σύγκριση με την φετινή χρονιά:

 

2014/15

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 2

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: (4 σε 5/6 αγωνιστικές)

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: (2 σε 5/6 αγωνιστικές)

ΘΕΣΗ: ? (4ος στην 5η αγωνιστική)

 

2013/14

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 2

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 11 (-1 λόγω ποινής)

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: 9

ΘΕΣΗ: 2η

 

2012/13

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 4

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 13

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: 9

ΘΕΣΗ: 1η

 

2011/12

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 0

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: 7

ΘΕΣΗ: 4η

 

2010/11

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 0

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 12

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: 12

ΘΕΣΗ: 2η

 

2009/10

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 3

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 16

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: 13

ΘΕΣΗ: 1η

 

2008/09

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 3

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: 6

ΘΕΣΗ: 3η

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ