Η αποστολή της ΑΕΛ για Καλλιθέα: Με... οδηγό το Κύπελλο για την επιστροφή στις νίκες
Με τον Μαζουλουξή να παραμένει η μοναδική απουσία λόγω τραυματισμού, η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου (24/10) στο Ελ Πάσο απέναντι στην Athens Kallithea για την 8η αγωνιστική της Superbet League 2.
Ο ικανότατος κεντρικός αμυντικός παραμένει νοκ άουτ για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ο οποίος στον αντίποδα υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Τσελεπίδη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ενσωματώθηκε κανονικά στην αποστολή.
Οι «βυσσινί» ταξιδεύουν στην Αθήνα με στόχο να πετύχουν το δεύτερο φετινό τους διπλό μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Πύργου στην Πάτρα και, γενικότερα, να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς προέρχονται από τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη.
Την αποστολή της ΑΕΛ συνθέτουν οι: Βενετικίδης, Μελίσσας, Τσελεπίδης, Καραγιαννίδης, Ρισβάνης, Γαργάλας, Αγαπάκης, Μπούσης, Σάκιτς, Γκρόζος, Τσιγγάρας, Παρράς, Λέλεκας, Andrada, Παπαγεωργίου, Κωνσταντακόπουλος, Νταμιάν Σίλβα, Νοικοκυράκης, Αλμπάνης, Ζτούπης, Μακρής, Νταμπίζας, Καμπετσής, Νίτσος.
Ηλίας Μπίνας