Η απειλή έγινε πράξη: Λύθηκε η συνεργασία ΑΕΚ - Δίπλαρου!

Η απειλή έγινε πράξη: Λύθηκε η συνεργασία ΑΕΚ - Δίπλαρου!

Παίκτης του Εσπερου Πατρών συνεχίζει να είναι ο Δίπλαρος πληρώνοντας τις πρόσφατες δήλωσεις του για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

 

Το πενταετές συμβόλαιο του με την Βασίλισσα δεν ισχύει πια κ. Η απόφαση των Αγγελόπουλου και Σάκοτα της προηγούμενης Κυριακής ήταν οριστική και τελεσίδικη και απλά επισημοποιήθηκε μέσα στην εβδομάδα από το ΔΣ της ΚΑΕ ΑΕΚ όπου έδωσαν το παρόν ο νεαρός και οι γονείς του ενώ η καθυστέρηση της υλοποίησης της έγινε για καθαρά τυπικούς λόγους.

 

Ο Εσπερος Πατρών λοιπόν έχει τα δικαιώματα του παίκτη και μπορεί να τον δώσει σε οποιαδήποτε ομάδα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ για να διευκολύνει τις διαδικασίες απομάκρυνσης του δεν απαίτησε να επιστραφεί ούτε ευρώ από την προκαταβολή που είχε δοθεί για την υπογραφή του συμβολαίου.