Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη που πέτυχε στο Μαυροβούνιο εξασφάλισε την δεύτερη θέση του Ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούρο Καπ. Εκεί θα συναντήσει την Καντού η οποία ηττήθηκε από την Οστάνδη με 83-77. Επίσης αντιπαλός του θα είναι και η πολύ δυνατή Κίμκι η οποία τερμάτισε πρώτη στον Όμιλό της.
Αξίζει να θυμίσουμε πως οι αντίπαλοι βγαίνουν βάσει διασταυρώσεων και πλέον ο ΠΑΟΚ περιμένει μια ομάδα από την Ευρωλίγκα. Αυτή θα είναι είτε η Τσεντεβίτα, είτε η Λιμόζ.
Η Τσεντεβίτα αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας την Αλμπα και η Λιμόζ εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στη παρούσα φάση και οι δύο έχουν ρεκόρ 2-7 (έκτη βγαίνει τώρα η Λιμόζ). Λογικά η Λιμόζ δεν θα κερδίσει την ΤΣΣΚΑ και έτσι αυτή θα είναι η αντίπαλος του Δικεφάλου.
Αναλυτικά οι Όμιλοι της φάσης των «32»:
GroupG
Ούνιξ ή Νίζνι ή Ζαλγκίρις
Στρασμπούρ
Νανσί
Ζενίτ
GroupH
Σάσαρι
Γκραν Κανάρια
Μπάνβιτ
Μπουντούτσνοστ
GroupI
Τσεντεβίτα ή Λιμόζ
Ρόμα
Κράσνι Όκτιαμπρ
Σαραγόσα
GroupJ
Τσεντεβίτα ή Λιμόζ
Χίμκι
ΠΑΟΚ
Καντού
GroupK
Μπάγερν ή Τούροφ
Μπάμπεργκ
Ντιζόν
Ολίμπια
GroupL
Μπάγερν ή Τούροφ
Λιέτουβος Ρίτας
Οστάνδη
Σεβίλλη
GroupM
Νεπτούνας ή Γαλατάσαραϊ ή Βαλένθια
Μπεσίκτας
Παρί Λεβαλουά
Καρσίγιακα
GroupΝ
Γαλατάσαραϊ ή Βαλένθια
Λοκομοτίβ Κουμπάν
Νανσί
Άσεσοφτ