Γρηγόρης Αθανασίου: «Με κέρδισαν οι άνθρωποι του Χωρυγίου»

Στο ενεργητικό του έχει σημαντικές διακρίσεις
Γρηγόρης Αθανασίου: «Με κέρδισαν οι άνθρωποι του Χωρυγίου»

Ο Κεραυνός Χωρυγίου απέκτησε τον πολύπειρο τερματοφύλακα Γρηγόρη Αθανασίου για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Παύλου Μελά.

Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους Έλληνες τερματοφύλακες. Στην πλούσια καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες των Οδυσσέα Κορδελιού, Ακράτητου, Ατσαλένιου, Εργοτέλη, Αγίας Νάπας Κύπρου, Α.Ο. Χανιά, Πανθηραϊκού, Αλέξανδρου Κιλκίς, Κιλκισιακού και Παύλου Μελά, αποκτώντας πολύτιμες παραστάσεις από την Α’ Εθνική, τη Super League, τη Super League 2, τη Γ’ Εθνική, καθώς και το κυπριακό πρωτάθλημα.

Στο ενεργητικό του έχει σημαντικές διακρίσεις, καθώς αναδείχθηκε δύο φορές Πρωταθλητής Ελλάδας με τη Μικτή ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο σε όλες τις αναπτυξιακές Εθνικές Ομάδες της χώρας μας, μέχρι και την Εθνική Ελπίδων.

Ξεχωριστή θέση στην καριέρα του κατέχει το μοναδικό επίτευγμα να πετύχει χατ-τρικ ως τερματοφύλακας, ένα κατόρθωμα που έγινε γνωστό σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα και συγκρίθηκε με το ιστορικό επίτευγμα του θρυλικού Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας για την νέα του ομάδα σημείωσε στο metrosport. gr: «Με κέρδισαν από τον τρόπο που με προσέγγισαν. Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια να διεκδικήσει η ομάδα το πρωτάθλημα εδώ στην ΕΠΣ Κιλκίς και ταυτόχρονα και την άνοδο στην Γ' εθνική. Στόχος φυσικά είναι και το κύπελλο. Όλα αυτά γίνονται παιχνίδι με το παιχνίδι. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω ότι έχω για να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της».

Για την αγωνιστική περίοδο που πέρασε με την ομάδα του Παύλου Μελά; «Για την προηγούμενη χρονιά μου αφήνει μεγάλη πικρία το τέλος, γιατί πραγματικά δεν το αξίζαμε να μην είμαστε αυτοί που θα έπαιρναν το εισιτήριο για την Γ' εθνική. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Να τους ευχηθώ να το καταφέρουν φέτος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ