Γκαρέ: «Μας στενοχωρεί που δεν πήραμε ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Οι δηλώσεις του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού του Άρη και το σχόλιο του Τιάγκο Ρομάνο.
Γκαρέ: «Μας στενοχωρεί που δεν πήραμε ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Ο Άρης νίκησε εύκολα τον ΟΦΗ με 3-1 στο «Κλεάνθης» και παραμένει στο κυνήγι του Λεβαδειακού και της πέμπτης θέσης. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου επιβεβαίωσαν και με αυτήν την εμφάνιση πως δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια παρόλο που δεν υπάρχει το κίνητρο της εξόδου στην Ευρώπη. 

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Μπεντζαμίν Γκαρέ, δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA:

«Ικανοποιημένος από τον εαυτό μου και την ομάδα, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτό που βλέπετε είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς. Η ομάδα είχε πολλές αλλαγές φέτος και ποδοσφαιριστών και προπονητών, άρα ποδοσφαιρικά μιλώντας είναι δύσκολο όλες αυτές οι παράμετροι να ταιριάξουν γρήγορα. Στο ποδόσφαιρο όλα φαίνονται στο τέλος. Η προσπάθειά μας και η δουλειά που ρίχνουμε στις προπονήσεις έχει μεταμορφώσει την ομάδα και θέλουμε να κλείσουμε με την καλύτερη εντύπωση.

Όσον αφορά το θέμα των στόχων, που ήταν η Ευρώπη, έχουμε μιλήσει αρκετά, μας στενοχωρεί πάρα πολύ. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε τους εναπομείναντες βαθμούς
». 

Ρομάνο: «Δεν βγήκε το πλάνο μας»

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Τιάγκο Ρομάνο σημείωσε μιλώντας επίσης στη Nova:

«Δεν πήγε όπως το περιμέναμε, αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα. Δεν βγήκε το πλάνο μας. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει κίνητρο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Κάθε μέρα στις προπονήσεις πρέπει να δίνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. προσπαθώ να είμαι στο κλίμα και να κατακτήσω τους στόχους. Ο κόουτς μου έχει δείξει ότι με εμπιστεύεται και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ