Γιατί ο Τζιόλης θα επανέλθει του χρόνου

Γιατί ο Τζιόλης θα επανέλθει του χρόνου

Στην περίπτωση του Τζιόλη αναφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης αποκαλύπτοντας πως παίζει με πρόβλημα τραυματισμού εδώ και ένα χρόνο. Έχει ενδιαφέρον να παρουσιάσουμε ορισμένες λεπτομέρειες που εξηγούν γιατί ο διεθνής μέσος «προστατεύεται» το τελευταίο διάστημα από τον 61χρονο τεχνικό και έχει αποφασιστεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Το πρόβλημα του Τζιόλη είναι η τενοντίτιδα στους προσαγωγούς. Ουσιαστικά, ο Κατερινιώτης μέσος έχει μία πληγή που όσο έπαιζε δεν μπορούσε να κλείσει. Πριν από κάθε ματς, δεχόταν δύο και τρεις, κάποιες φορές, ενέσεις για να μπορέσει να αγωνιστεί. Πλέον, όμως, έφθασε σε ένα σημείο που η κατάσταση δεν ήταν υποφερτή. Γι’ αυτό, το τεχνικό τιμ σε συνεννόηση με τον Γιώργο Οικονομίδη πήρε την απόφαση να του δώσει χρόνο για να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει το κατάλληλο πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ αναμένεται να την φορέσει μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μέχρι το τέλος του 2013 δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε άλλο ματς και ο Αναστασιάδης ελπίζει να βελτιωθεί αισθητά η κατάστασή του για να μπορέσει να έχει και πάλι στα χέρια του ένα ισχυρό όπλο.

 

Πρέπει, πάντως, να τονιστεί ότι στη φάση που βρίσκεται ο Τζιόλης δεν τίθεται θέμα χειρουργείου. Το πρόβλημά του δεν είναι το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, αλλά η τενοντίτιδα που για να ξεπεραστεί χρειάζεται ξεκούραση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ