Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ''Στη Σέντρα'' φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρης Γιαρένης, που αναφέρθηκε στο επικείμενο... δείπνο στο εστιατόριο «Παναγιώτα» σήμερα (9/1) το βράδυ, τονίζοντας πως έχει ρόλο «ανατροπής» του Γκαγκάτση στην ΕΠΟ.
Στην αρχική του τοποθέτηση απάντησε σε όσα είπε ο Σωτήρης Βοριάς στο Metropolis 95.5, ισχυριζόμενος ότι εκείνος είναι που κάλεσε τη συνάντηση στο εστιατόριο «Παναγιώτα»: «Γιατί να βρήκα εγώ την «Παναγιώτα»; Είμαι διοργανωτής; Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον γνωρίζω, τιμή μου να αναφέρει κάτι αρνητικό για εμένα. Γιατί με αποκάλεσε γυρολόγο; Έχω αλλάξει ποτέ στάση σε κάτι; Βρίσκομαι 10 χρόνια στην Ένωση και μόνο γυρολόγο δεν μπορείς να με πεις».
Για τον ίδιο: «Κλήθηκα σε ένα τραπέζι που θα έχει αντιπολιτευτικό ρόλο στη διοίκηση Γκαγκάτση, αν δεν φωνάξουν εμένα, ποιον θα φωνάξουν; Αδιάφορο το ποιος το διοργανώνει, εμένα με κάλεσε ένας πρόεδρος ΕΠΣ».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω συμπλεύσει ούτε με Ολυμπιακό, ούτε με ΑΕΚ και είμαι ο πρώτος που κατηγόρησα τα κακώς κείμενα της τωρινής διοίκησης και έπειτα η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό συμπλεύσανε μαζί μου».
Για τον Μάκη Γκαγκάτση: «Λειτουργεί μεροληπτικά εις βάρος μου και εις βάρος της Ένωσής μου, επειδή επί προεδρίας μου δεν είναι ''Φιλιππινέζα’''. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ήξερε πως δεν θα τον ψηφίσω».
Αναφερθείς στον Γιάννη Παπαδόπουλο, είπε: «Τον γνωρίζω πριν γίνω πρόεδρος, αλλά τώρα δεν είναι υπαρκτές οι σχέσεις μας».