Γιαννακόπουλος: «Πάντα ήμουν... Lactakias»-Η αιχμηρή απάντηση στα σενάρια πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Θέση στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με ενδεχόμενη πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω ανάρτησής του στα social media.
Τα σενάρια ανέφεραν ότι το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της «πράσινης» ΚΑΕ πρόκειται να περάσει σε επενδυτικό fund του εξωτερικού με την ονομασία «Ion Capital», προκαλώντας έντονη συζήτηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπου υπήρξε αναπαραγωγή των σχετικών πληροφοριών.
Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έδωσε τη δική του απάντηση με χαρακτηριστικό ύφος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα συγκεκριμένα σενάρια δεν έχουν καμία βάση. Με χιουμοριστική διάθεση, συνέκρινε την ονομασία της εταιρείας με γνωστή σοκολάτα, σημειώνοντας πως ο ίδιος «προτιμά τη Lacta», στέλνοντας έτσι ξεκάθαρο μήνυμα προς όσους αναπαρήγαγαν τις φήμες.
Η τοποθέτησή του ερμηνεύτηκε ως πλήρης διάψευση των δημοσιευμάτων περί αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΚΑΕ. Παράλληλα, άνθρωποι κοντά στον σύλλογο υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση για παραχώρηση των μετοχών ή είσοδο ξένου επενδυτικού σχήματος στην ομάδα.
Το θέμα είχε προκαλέσει μεγάλη κινητικότητα στους φίλους του Παναθηναϊκού, ωστόσο η δημόσια αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βάζει τέλος στα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες.
Δείτε ΕΔΩ το στόρι του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Γιαννακόπουλος: «Αν ήθελα να ήμουν στο γήπεδο θα καθόμουν στη θέση μου»
- Κουτλουάι: «Ο Γιαννακόπουλος θα κάνει πλαστική και θα είναι στον τελικό του Final 4»
- Θύρα 13 για ποινή σε Γιαννακόπουλο: «Τιμωρήστε μας όλους, μαζί θα το σηκώσουμε»
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Γιατί αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό του στο Instagram