Γιαννακόπουλος για αστυνομία: «Περιμένω και απαιτώ μια τεράστια συγνώμη»

Τι ανέφερε στην ανάρτηση του
Γιαννακόπουλος για αστυνομία: «Περιμένω και απαιτώ μια τεράστια συγνώμη»

Αίτημα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στις αστυνομικές αρχές να απολογηθούν για τα όσα έλαβαν χώρα στους ημιτελικούς του Final Four της EuroLeague στο Telekom Center Athens κατέθεσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του. 

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» με μια σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμού στο instagram πήρε θέση για τα εισιτήρια, τους ελέγχους που δεν έγιναν και ζήτησε από τους αρμόδιους να ζητήσουν συγγνώμη από τους οπαδούς του συλλόγου και από τους φιλάθλους που πήγαν να δουν τα παιχνίδια. 

«Εγώ καταλαβαίνω την πίκρα του κόσμου. Για τον Παναθηναϊκό όμως όλα αυτά θα διορθωθούν. Γενικότερα είναι άσχημες αυτές οι μέρες. Παναθηναϊκά όλα θα διορθωθούν. Λοιπόν εγώ το μόνο που έχω να πω είναι το εξής. Το αν είμαι μαζί με την Αστυνομία και αν πιστεύω στις αρχές το έχω δείξει 50 χρόνια που ζω. Το αν τη σέβομαι, το αν την υποστηρίζω όπως μπορώ κλπ. Από εκεί και πέρα όμως ποτέ δεν έχω μασήσει τα λόγια μου. μας έχετε βάλει πολύ σωστά και έχουμε κάνει επενδύσεις εκατομμυρίων για ταυτοπροσωπίες, για κάμερες, για επεισόδια, για αθλητικούς νόμους που όποτε γουστάρετε τους εφαρμόζετε.

Χθες δεν έγινε καμία ταυτοπροσωπία, δεν έγινε κανένας έλεγχος εισιτηρίων. Πριν από 15 ημέρες με πρόφαση ότι πήγαν να μπουν κάποιοι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παραπάνω ρίξατε δακρυγόνα. Χθες, ενώ ξέρατε τι γίνεται, ενώ ξέρατε πως δεν κάνετε την ταυτοπροσωπία γιατί υπήρχε πάρα πολύ κόσμος, αφήσατε να μπουν μέσα και να υπάρχουν όλα αυτά τα επακόλουθα που υπάρχουν. Όσο και να λέγεστε Αστυνομία, όσο και να λέγεστε Αρχή περιμένω και απαιτώ μία τεράστια συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τους φιλάθλους που είχανε έρθει να δούνε τον αγώνα. Ώπα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ