Γι’ αυτό είναι ο πιο αντιπαθητικός (video)
Ουδέποτε αμφισβητήθηκε η αγωνιστική αξία του. Αντιθέτως, υπάρχουν ένα σωρό περιστατικά που αποδεικνύουν τον χαρακτήρα του. Ο λόγος για τον Ρούντι Φερνάντεθ που πρόσθεσε έναν ακόμη λόγο να τον αντιπαθούμε.
Στο Ζάγκρεμπ, διαπιστώσαμε μάλιστα ότι δεν είμαστε οι μοναδικοί (εμείς οι Ελληνες δηλαδή) που αντιπαθούμε τον Ρούντι Φερνάντεθ. Κροάτες, Σλοβένοι και λοιποί, δεν τον… γουστάρει κανείς. Χθες, στον αγώνα της Ιταλίας με την Ισπανία, πρόσθεσε έναν λόγο. Οι περισσότεροι ασχολούνται με το ύπουλο χτύπημα στον Αραντόρι, όταν όλα είχαν κριθεί. Στην πραγματικότητα όμως, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που αποτυπώνει το σόου του Μπελινέλι και προσέξτε στο 32ο δευτερόλεπτο. Για να δείτε, πού προσπαθεί να βάλει τα δάχτυλα της παλάμης του ο Ισπανός γκαρντ. Λες και επιδιώκει να βγάλει το μάτι του Μπελινέλι. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ιταλός γκαρντ διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό φάουλ. Ο κανονισμός προβλέπει όμως έως και τεχνική ποινή.
Ακόμη στο 1:45, ο Μπελινέλι ευστοχεί σε τρελό τρίποντο στο τέλος της επίθεσης, γράφοντας το 74-85 και ο εκνευρισμένος Ρούντι αμέσως μετά πηγαίνει στον Ιταλο και τον σπρώχνει προκλητικά. Κλασικός Ρούντι Φερνάντεθ.
Δείτε το βίντεο: