Γερμανικό ΜΜΕ: «Δεν πιέζεται να πουλήσει η Αουγκσμπουργκ, θα κρατήσει εβδομάδες το θέμα Γιαννούλη»
Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την προσφορά του προς την Άουγκσμπουργκ για τον Δημήτρη Γιαννούλη στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους που μπορεί να ανεβάσουν το συνολικό ποσό ακόμη και στα 4,5 εκατομμύρια, ωστόσο, όπως αποκάλυψε το Metropolis με το Νίκο Κουλιανό, η απάντηση των Γερμανών ήταν και πάλι αρνητική.
Στην Γερμανία, μάλιστα, ορισμένα μέσα ενημέρωσης, όπως η σελίδα «come-on.de», επιχειρούν να αναλύσουν τα δεδομένα από την πλευρά της γερμανικής ομάδας. Αφού τονίζεται ότι υπάρχει στενή επαφή μεταξύ ΠΑΟΚ και Αουγκσμπουργκ, ο συντάκτης του κειμένου αναλύει το θέμα ως εξής: «Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να επιδιώκει να πάρει τον Δημήτριο Γιαννούλη. Η Άουγκσμπουργκ δεν πιέζεται να πουλήσει. Για τον 30χρονο, θα ήταν μια επιστροφή στην πρώην ομάδα του, με την οποία είχε ήδη συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ωστόσο, η Άουγκσμπουργκ έχει το πάνω χέρι: Ο Δημήτριος Γιαννούλης έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2028 και η ομάδα της Μπουντεσλίγκα θα ήθελε ιδανικά να κρατήσει τον Έλληνα διεθνή για τουλάχιστον μια ακόμη σεζόν. Η Άουγκσμπουργκ δεν χρειάζεται γρήγορη πώληση.
Ωστόσο, η ιστορία της μεταγραφής συνεχίζεται εδώ και αρκετό καιρό. Ο Δημήτριος Γιαννούλης είχε εκφράσει στο παρελθόν ενδιαφέρον για επιστροφή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Μένει να δούμε αν αυτό θα συμβεί τελικά ή αν η Άουγκσμπουργκ θα απορρίψει αυτήν και οποιεσδήποτε περαιτέρω προσφορές από τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι πιθανό να απασχολήσει τον σύλλογο για μερικές ακόμη εβδομάδες.
Την περασμένη σεζόν, ο Δημήτριος Γιαννούλης πραγματοποίησε 29 εμφανίσεις για την Άουγκσμπουργκ, συνεισφέροντας δύο γκολ και πέντε ασίστ στη γενικά άνετη σεζόν των Fuggerstädter. Είναι πολύ πιθανό αυτές να είναι οι τελευταίες του εμφανίσεις για την ομάδα».