Γερμανία: Δεν ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη ο Γκνάμπρι
Ακόμη μία απουσία έχει να διαχειριστεί ο Γιούργκεν Κλοπ για τον αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα με αντίπαλο την Ελλάδα, για την 4η αγωνιστική του Nations League.
Όπως έγινε γνωστό δε θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη το Σάββατο ο Σερζ Γκνάμπρι που έμεινε εκτός αποστολής από τον γερμανό τεχνικό και στη θέση αυτού μπήκε ο ο Φέλιξ Κάιντελ της Έλβερσμπεργκ.
Αυτή ήταν η πρώτη κλήση στην Εθνική Ανδρών για τον 23χρονο μέσο.
Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου είχε αγωνιστεί και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του ομίλου και περίπου 15 λεπτά στην αναμέτρηση με την Ελλάδα στο Άουγκσμπουργκ.
Jürgen Klopp verzichtet im wichtigen Nations-League-Rückspiel gegen Griechenland auf Serge Gnabry. ❌🇩🇪
— Sky Sport (@SkySportDE) October 2, 2026
Der Bayern-Star, der gegen Serbien noch als Ersatzkapitän auflief, gehört nicht zum 23-köpfigen Spieltagskader. Stattdessen rückt Neuling Felix Keidel von der SV Elversberg… pic.twitter.com/s41FrW16wy
Προστέθηκε σε ακόμη τρεις
Η απουσία του Γκνάμπρι ήρθε να προστεθεί σε ακόμη τρεις που ήταν ήδη γνωστές και πολύ σημαντικές για τα «πάντσερ».
Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τους αρχικά απόντες Χάβερτς και Μουσιάλα δεν μπορεί να υπολογίζει σε ακόμη έναν παίκτη και συγκεκριμένα στον Νίκο Σλότεμπερκ.
Ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ απουσίαζε πολλούς μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, ωστόσο ο γερμανός τεχνικός τον... έκοψε από την 23μελή αποστολή.
Η απόφαση αυτή οφείλεται στη διαχείριση που πρέπει γίνει στον ποδοσφαιριστή μετά την μακρά αποχή του από τους αγώνες, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμος ξανά στα παιχνίδια με τη Σερβία και την Ελλάδα εκτός έδρας.
Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Μπαμπασέ Κοντέ, ο οποίος είχε μείνει εκτός από το 1-1 με την Ολλανδία στην πρεμιέρα.