Φτερά στα πόδια!
Ούτε το 24ωρο πολύωρο και κουραστικό ταξίδι, ούτε το τζετ λαγκ και η απότομη αλλαγή κλίματος και ώρας μοιάζουν ικανά να κουράσουν τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής έφθασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύντροφό του και τον γιο του Μιχάλη. Εν συνεχεία κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης για να δειπνήσει και να κοιμηθεί όντας εξαντλημένος.
Όχι για πολλές ώρες όμως καθώς σήμερα το πρωί βρέθηκε στη Μίκρα. Παρακολούθησε μέρος της αναμέτρησης της ομάδας των Νέων, συζήτησε με τον Νίκο Παπαδόπουλο και πήγε στα γραφεία για να καταρτίσει μαζί με τους συνεργάτες του το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Όμως δε σταμάτησε εκεί.
Το απόγευμα έδωσε το «παρών» στο Κατσάνειο για να δει εκ του σύνεγγυς την ομάδα βόλεϊ. Συνοδευόμενος από τον γιο του, τον Κώστα Τσιργογιάννη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Θόδωρο Παπαδόπουλο. Εκεί έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τον κόσμο της ομάδας, με τον ίδιο να απολαμβάνει την παρουσία του στην πόλη.
Αυθημερόν στην Αθήνα
Η «ατζέντα» του ομογενούς επιχειρηματία όμως είναι… φουλ και τη αυριανή ημέρα. Το πρωί θα «πετάξει» για την Αθήνα, συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Μπέζα, προκειμένου να παραστεί ενώπιον της ΕΕΑ. Σε ένα είδος ακρόασης θα μπορούσε να πει κάποιος.
Η Επιτροπή θα εξετάσει τον φάκελο που περιέχει ό,τι είναι απαραίτητο (φορολογική ενημερότητα, ποινικό μητρώο κτλ) για να τελειώσει τυπικά, οριστικά και αμετάκλητα το θέμα μεταβίβασης των μετοχών. Παρών θα είναι και ο κ. Βαγιάκος, με τον έμπειρο νομικό να είναι αυτός που «έτρεξε» το συγκεκριμένο θέμα.
Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για το βράδυ, με την απάντηση της Επιτροπής να αναμένεται πριν το τέλος του χρόνου. Ιδιαίτερα φορτωμένη είναι όμως και η αυριανή ημέρα με τον κ. Παπαθανασάκη να συναντάται με φορείς της πόλης. Δεδομένο θεωρείται το ραντεβού με τον κ. Τσιργογιάννη για θέματα του Ερασιτέχνη, ενώ πολύ πιθανή είναι η συνάντηση με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Ορφανό.