Φωτορεπορτάζ-Δήμος Παύλου Μελά: Βράβευση Κούδα-Αλεξανδρίδη και αθλητών του δήμου
Η γιορτή αθλητισμού «Τήνελλα Καλλίνικε» που έχει γίνει θεσμός από τον δήμο Παύλου Μελά πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ «Λάζαρος Παπαδόπουλος», στην Άνω Ηλιούπολη.
Στο πλαίσιο της βράβευσης των διακριθέντων αθλητών της περιοχής, ο δήμος Παύλου Μελά τίμησε και δύο εμβληματικές φυσιογνωμίες του ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Κούδα και τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη. Η βράβευσή τους πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του ΠΑΟΚ. Στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν και ο Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος εκτάκτως δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.
Συχρόνως, βραβεύτηκαν και αθλητές και αθλήτριες που σχετίζονται με τον δήμο Παύλου Μελά και διακρίθηκαν κατά το 2025 σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο.
Οι βραβεύσεις έγιναν από τον δήμαρχο Δημήτρη Ασλανίδη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο σε Θέματα Αθλητισμού Κωνσταντίνο Γεροντίδη, αλλά και ακόμη μεταξύ άλλων από τους Σιμόπουλο, Θόδωρο Καράογλου, Γιάννη Παπαγεωργίου, Χρήστο Μήττα, Δημήτρη Δεμουρτζίδη. Όπως ανέφερε και ο Κώστας Γεροντίδης τιμήθηκαν αθλητές του δήμου που διέπρεψαν την προηγούμενη χρονιά, ο Φοίνικας Πολίχνης για την άνοδο του στη Γ’ Εθνική αλλά και οι Κούδας-Αλεξανδρίδης για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ. Συγκινημένος ήταν ο Γιώργος Κούδας κατά τη διάρκεια της τιμητικής του βράβευσης.
Να αναφέρουμε ότι πέρσι είχαν τιμηθεί μεταξύ άλλων οι Διαμαντίδης-Κακιούσης αλλά και η ομάδα του Ηρακλή που είχε κατακτήσει το βαλκανικό κύπελλο.
Αναστασιάδης (διευθυντής τμημάτων αθλητισμού και παιδείας του δήμου), Γιώργος Κούδας, Δημήτρης Ασλανίδης και Κωνσταντίνος Γεροντίδης