Φώναξε «παρών» ο Τόμας
Με διπλό προπονητικού χαρακτήρα (δεν κρατήθηκε σκορ) κόντρα στους Μαχητές Δόξας Πεύκων συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Ο Δημήτρης Πρίφτης μέτρησε τρεις απουσίες. Ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς και ο Στέλιος Πουλιανίτης προσβλήθηκαν από ίωση και έμειναν κλινήρεις, ενώ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και δεν έδωσε το «παρών» στο «Nick Galis Hall».
Στον αντίποδα, σε κανονικούς ρυθμούς αγωνίστηκε ο Τόρεϊ Τόμας, ο οποίος έδειξε ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ. Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί σήμερα με διπλή προπόνηση, στο «Nick Galis Hall».
Η αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ είναι πολύ δύσκολη και η ομάδα της Δράμας θέλει με κάθε τρόπο την νίκη, αφού το προηγούμενο σαββατοκύριακο ηττήθηκε με από τον ΠΑΟΚ και θα μείνει πίσω στη βαθμολογία.