Φιορεντίνα: Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές με τον Χρήστο Μανδά

Η Φιορεντίνα προορίζει τον Χρήστο Μανδά για αντικαταστάτη του Νταβίντ Ντε Χέα και οι επαφές βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο
Φιορεντίνα: Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές με τον Χρήστο Μανδά

Η επαφή ανάμεσα στους εκπροσώπους του Χρήστο Μανδά και τη Φιορεντίνα είχε θετική κατάληξη και αναμένονται εξελίξεις στο μέλλον με τους «βιόλα» να προορίζουν τον Έλληνα κίπερ για αντικαταστάτη του Νταβίντ Ντε Χέα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Νικολό Σχίρα. 

Ο πρώην τερματοφύλακας των ΟΦΗ και Μπόρνμουθ που ανήκει στη Λάτσιο, βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο των Μέσων της Ιταλίας καθώς απασχολεί έντονα τη Φιορεντίνα, η οποία ψάχνει κάποιον για να αντικαταστήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια της εστίας της αφού αυτός δεν βρίσκεται στα πλάνα της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, οι επαφές των δύο πλευρών συνεχίζονται αφού οι εκπρόσωποι του 24χρονου κίπερ συναντήθηκαν στο Βιόλα Παρκ με τους διοικούντες της ομάδας, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σχίρα. 

Αυτό το γεγονός που δείχνει ότι η μεταγραφή του Χρήστου Μανδά έχει μπει σε προχωρημένο στάδιο χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία, με τις επαφές να αναμένονται να προχωρήσουν τις επόμενες εβδομάδες μέχρι να βρεθεί η «χρυσή τομή» τόσο στο οικονομικό όσο και στο αγωνιστικό σκέλος του project. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Premier League στην οποία ο Έλληνας διεθνής πέρασε το περασμένο εξάμηνο, ειδοποίησε την Λάτσιο πως δεν θα ασκήσει την οψιόν αγοράς του Μανδά καθώς το ποσό αρκετά υψηλό, με αποτέλεσμα τα δεδομένα να δείχνουν δεν θα επιμείνει καθόλου για την απόκτησή του μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. 

Όσον αφορά την αγωνιστική περίοδο 2025/26 που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, η Φιορεντίνα εμφανίστηκε απογοητευτική και κινδύνευσε ακόμη και υποβιβασμό από τη Serie A στην αρχή της σεζόν, όμως αργότερα σώθηκε με ευκολία και τερμάτισε στη 15η θέση του πρωταθλήματος. Ενδιάμεσα, κατάφερε να φτάσει έως τα προημιτελικά του Conference League, εκεί όπου αποκλείστηκε από την Κρίσταλ Πάλας που στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο κερδίζοντας στον τελικό επί της Ράγιο Βαγεκάνο. Έτσι, είναι λογικό ότι θα ψάξει ενίσχυση σε διάφορες θέσεις για να μην επαναλάβει μια τόσο κακή χρονιά, ξεκινώντας από τη θέση «1».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ