Φιλικά και... με τους θρακιώτες

Φιλικά και... με τους θρακιώτες

Το πλάνο της νέας σεζόν είναι σε εφαρμογή ήδη. Ανανεώσεις συμβολαίων, μεταγραφικές κινήσεις και προετοιμασία. Ο Ηρακλής προχωρά και στον σχεδιασμό της νέας σεζόν έχουν προγραμματιστεί ήδη τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. 

 

Οπως μεταφέρθηκε χθες στο www.metrosport.gr., οι «κυανόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό (που επίσης θα προετοιμαστεί στο Καρπενήσι) για να τον αντιμετωπίσουν στις 26 Ιουλίου. Ο Ηρακλής θα δώσει ακόμη δύο φιλικά παιχνίδια στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που ίσως κλειστούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

Έχει όμως ήδη οριστικοποιήσει δύο φιλικά με τους... θρακιώτες της Super League. Ο Ημίθεος θα αντιμετωπίσει στις 5 Αυγούστου τον Πανθρακικό (δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η έδρα) και στις 8 Αυγούστου την Ξάνθη στα Πηγάδια. 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ