Η φιέστα των ασπρόμαυρων κοριτσιών!

Η φιέστα των ασπρόμαυρων                     κοριτσιών!

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ έγραψαν ιστορία, καθώς θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην Α1 βόλεϊ των γυναικών. Σήμερα (6/4) στο Παλατάκι πραγματοποιήθηκε η απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα του Δικεφάλου.

 

Δίπλα στην ομάδα βρέθηκαν ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος και επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, Κώστας Αμοιρίδης, καθώς και ο Έφορος Γιώργος Χατζηβασιλειάδης.

 

Την απονομή των μεταλλίων πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας, Νίκος Δατσέρης, ενώ την απονομή του κυπέλλου έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Χρήστος Σύλλας.

 

Μεταξύ άλλων, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου, Αθανάσιος Καπετανάκης και ο ειδικός γραμματέας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρης Πατρίδας.

 

Βροντερό «παρών» έδωσαν η Ακαδημία Βόλεϊ Γυναικών, καθώς και το τμήμα Πάλης με επικεφαλής τον Έφορο Χάρη Μάλλιο, με τους μικρούς αθλητές να έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τις Πρωταθλήτριες!

 

O διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος απένειμε αναμνηστικό στην αρχηγό της ομάδας, Εύη Κυριακίδου για τη μεγάλη προσφορά της στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.