Φεκίρ και ΤΑΒΛΑ η Μονακό στις καθυστερήσεις!
Είναι ότι καλύτερο διαθέτει η Λιόν, κάποιοι δεν διστάζουν να παρομοιάσουν το ταλέντο του με αυτό του του Ζινεντίν Ζιντάν! Ο Ναμπίλ Φεκίρ ήταν χάρμα οφθαλμών απέναντι στην Μονακό και με γκολ buzzer beater στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων άφησε την υπογραφή του στο 3-2 επί των Μονεγάσκων.
Ο εκπληκτικός Ναμπίλ Φεκίρ έδειξε από το πρώτο μέρος ότι βρίσκεται σε μεγάλο βράδυ, , αφού σέρβιρε το 1-0 στον Μαριάνο Ντίας (11’) και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Ζενεσιό (23’, 2-1).
Ενδιάμεσα ο Ρόνι Λόπες ισοφάρισε με έξοχο πλασέ (17’, 2-1), ενώ ο Τραορέ με ένα καταπληκτικό βολέ έκανε το 2-2 (34’) στο πρώτο το γκολ στο Championnat με τους Μονεγάσκους.
Το καλύτερο η Λυών το κράτησε για το τέλος. Με δυνατό φάουλ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων υπέγραψε το 3-2, σε ένα υπέροχο παιχνίδι με εκπληκτικό φινάλε.