Για το φλέγον θέμα της διαιτησίας μίλησε στο «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 ο καθηγητής διαιτησίας Γιώργος Φασόλης. Τι είπε για το πέναλτι και το γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά και τα προβλήματα της ελληνικής διαιτησίας.
Αναλυτικά: «Οι διαιτητές ανά τον κόσμο ορίζουν τους κανονισμούς, για αυτό δεν γίνεται να έρχονται μόνο Γερμανοί. Το μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από τη μη-ενιαία εφαρμογή των κανονισμών. Ο κ. Λανουά διαλέγει όποιες φάσεις θέλει και τις αναλύει. Παρουσία των διαιτητών έχει διαφορετικές απόψεις με τον Βαλέρι. Μεταφέρουν στους διαιτητές και στο κοινό διαφορετικές απόψεις. Πρέπει όλοι οι διαιτητές να ξέρουν ότι ο αχίλλειος τένοντας είναι... τέλος καριέρας».
Για το γκολ του Γιακουμάκη αλλά και το πέναλτι: «Όταν γίνεται η παρέμβαση του αμυντικού του Άρη και την βρίσκει ο Τάισον δεν μπορεί ο διαιτητής να θεωρήσει ότι εξωστρακίστηκε η μπάλα. Το γκολ κανονικά μέτρησε. Όποιες αποφάσεις πήρε ο VAR ήταν σωστές. Αν παρεμβαίνει ο VAR όταν πρέπει, θα πάνε όλα πολύ καλύτερα στον τομέα της διαιτησίας».