Euroleague: Ομάδα πλήρωσε 700.000 στην Παρτίζαν για τον Μπόνγκα

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής του
Euroleague: Ομάδα πλήρωσε 700.000 στην Παρτίζαν για τον Μπόνγκα

Έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αλλά συνεχίζοντας στην Euroleague και όχι στο ΝΒΑ, είναι ο Άιζακ Μπόνγκα. Ο Γερμανός φόργουορντ αποτελεί παρελθόν για την Παρτίζαν και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από την ομάδα με την οποία συμφώνησε. Ντουμπάι, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εμφανίζονταν τις τελευταίες ημέρες να έχουν κινηθεί για την απόκτηση του, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι είναι η ομάδα που έχει μπει αποφαστιστικά στην υπόθεση για να τον κάνει δικό της.

Το βέβαιο είναι ότι ο Μπόνγκα είναι πια ελεύθερος. Η Παρτίζαν ανακοίνωσε ότι ο παίκτης έκανε χρήση του Euroleague out αφού κατέβαλλε τη ρήτρα των 700 χιλιάδων ευρώ: «Ο Άιζακ Μπόνγκα αποχωρεί από την Παρτίζαν! Μετά από δύο σεζόν ο Γερμανός διεθνής ενημέρωσε το κλαμπ ότι θα κάνει χρήση του όρου αποδέσμευσης του πληρώνοντας 700 χιλιάδες ευρώ για να μετακινηθεί ε άλλη ομάδα της Euroleague» ανέφερε η ανακοίνωση με την Παρτίζαν να εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Μπόνγκα πέρασε μία γεμάτη διετία με την ομάδα του Βελιγραδίου καθώς μέτρησε 132 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων. Στα 69 που έκανε στη φετινή σεζόν είχε 10,2 πόντους με 36,2% στα τρίποντα, 5,45 ριμπάουντ, 1.58 ασίστ και 0,91 κλεψίματα. Ειδικότερα στην Euroleague και έχοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής (27,8) έδινε κατά μέσο όρο 9,95 πόντους, 5,61 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.

Ο Γερμανός φόργουορντ γίνεται ο 5ος παίκτης που αποχαιρετά η Παρτίζαν στην καλοκαιρινή περίοδο μετά τον Νικ Καλάθη που θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, τον Ντουέιν Ουάσινγκτον που συμφώνησε με την Μπάγερν και τους Στέρλινγκ Μπράουν και Ντίλαν Οσετκόφσκι που είναι ελεύθεροι. Στον αντίποδα η ομάδα του Βελιγραδίου έκανε δικό της τον Ντέρεκ Ουΐλις από την Παρί.