Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ!
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ
Ο ΠΑΟΚ αύριο θα παραταχθεί με διαφορετικό σύστημα όπως άλλωστε και ο Τούντορ προανήγγειλε όχι μόνο επειδή έχει απουσίες αλλά επειδή μέχρι στιγμής μπορεί να κέρδιζε τις εντυπώσεις όχι όμως και τα αποτελέσματα.
Έτσι με ένα σύστημα 4-4-2 ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μπλοκάρει την επιθετική ομάδα της Κράσνονταρ και παράλληλα να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των δυο επιθετικών του που θα είναι στην κορυφή και αναφερόμαστε στους Μακ και Ροντρίγκες. Ο Τούντορ θα ηθελε να έχει στο κέντρο της άμυνας τον Βιτόρ αλλά ο τελευταίος δεν πέρασε το τεστ και αποχώρησε με πόνους στις σύντομες ασκήσεις που έκανε με τον Αρτίκο πριν την έναρξη της μιας και μοναδικής προπόνησης που έγινε στο γήπεδο «Κούμπαν» που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ρικάρντο Κόστα θα είναι δίπλα στον Στέλιο Μαλεζά αλλά θα έχουν δίπλα τους δυο αμυντικούς αφού ο ΠΑΟΚ θα παίξει με 4άδα πίσω. Δηλαδή τον Τζαβέλλα στα αριστερά και τον Σκόνδρα στα δεξιά. Κάτω από την εστία θα είναι ο Γλύκος. Ο Τζιόλης με τον Χαρίση θα είναι στα χαφ με τον Σάμπο στα δεξιά και τον Πέλκα στα αριστερά.
Στην κορυφή της επίθεσης οι Μακ, Ροντρίγκες με τον Τούντορ να ποντάρει στην ταχύτητά τους ελπίζοντας ότι θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό σημαίνει ότι ο Αθανασιάδης θα μείνει στον πάγκο ενώ σε ότι αφορά τον Κίτσιου αν χρειαστεί θα αγωνιστεί ως αλλαγή αφού όπως σημείωσε το απόγευμα ο Κροάτης τεχνικός είναι ανέτοιμος.