Ετοιμάζει προτάσεις σε διπλό «ταμπλό»
Πανέτοιμη να καταθέσει προτάσεις, οι οποίες ενδεχομένως θα επιφέρουν σοβαρές διαφοροποιήσεις στη λειτουργία και την «επόμενη μέρα» τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και του ΑΣ Αρης, παρουσιάζεται η «κίνηση Αρβανιτίδη». Οπου «κίνηση Αρβανιτίδη» βέβαια, γίνεται αναφορά στην κοινή προσπάθεια τριών επιχειρηματιών μαζί με τον Νίκο Αρβανιτίδη, όπως έχει καταγράψει εδώ και αρκετές ημέρες η «Μ».
Η εν λόγω κίνηση πραγματοποιεί καθημερινές συναντήσεις σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, ούτως ώστε να βάλει κάτω τα δεδομένα και να σχηματοποιήσει τις «επιδιώξεις» της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών (ίσως ακόμη και… ωρών) θα δηλωθεί «παρών» στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, την οποία έχει απευθύνει επίσημα ο Ερασιτέχνης Αρης και ολοκληρώνεται την προσεχή Παρασκευή.
Επίσημη πρόταση, λογικά, δεν θα κατατεθεί, μιας και τα δεδομένα πρόκειται να αναλυθούν στη γενική συνέλευση, όταν αυτή τελικώς προκηρυχθεί από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη και θα έχει ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης το ποδόσφαιρο. Τότε, πιθανότατα, θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των επιχειρηματιών που έχουν συνταχθεί γύρω από τον Νίκο Αρβανιτίδη, αλλά και τα ονόματα των υπολοίπων μελών της «κίνησης» που θα συνδράμουν με ποσά της τάξεως των 50-60 χιλιάδων ευρώ στη σύσταση νέας ΠΑΕ.
Από εκεί και πέρα, όμως, στις καθημερινές συναντήσεις της «κίνησης» ελήφθη η απόφαση το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη, να μην αποτελέσει τη μόνη στόχευση. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των επιχειρηματιών έχει την άποψη πως με την παρούσα διοίκηση του Ερασιτέχνη, δεν υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουν πολλά ζητήματα, γι’ αυτό και επίκειται κίνηση, που θα έχει ως «στόχο» και την «ανατροπή» του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου. Αυτή, φυσικά, όταν είναι έτοιμη θα σχηματοποιηθεί και θα κατατεθεί αίτηση ανάκλησης στο Πρωτοδικείο προκειμένου μέσω δικαστηρίων να υπάρξει η οριστική απόφαση.