Ετοιμάζεται να «σκοράρει» και ο λαός
Η προπώληση των εισιτηρίων από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, σε ικανοποιητικούς ρυθμούς και σήμερα οι «κυανόλευκοι» περιμένουν να ενταθεί από νωρίς το ενδιαφέρον για το σημερινό εορταστικό ματς με τον Παναθηναϊκό.
Ο λαός του Ηρακλή ετοιμάζεται να... σκοράρει στο Καυτανζόγλειο και η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως... «Θα ανοίξουν σχεδόν ΟΛΕΣ οι θύρες του Καυτανζογλείου, ώστε να εξυπηρετούν περισσότερο κόσμο (4, 5, επισήμων, 7, 8, 9, 10, 13, 14 και 15). Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ, για να βγάλουν το εισιτήριό τους. Αύριο Σάββατο (σ.σ. σήμερα), οι φίλοι του Ηρακλή θα μπορούν να πάρουν το εισιτήριό τους από τις 10:00 το πρωί στη μπουτίκ του Σταδίου, και από τις 15:00 το απόγευμα από το «BOX» (σπιτάκι, μπροστά στη θύρα 5)».
Δώρα από την MLS
Όσοι βρίσκονται από νωρίς στις κερκίδες του Καυτανζογλείου θα κερδίσουν δώρα από την εταιρία πληροφορικής (κινητά, τάμπλετς κτλ) MLS όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: «Η MLS από νωρίς στην αναμέτρηση του ΗΡΑΚΛΗ! Αν είσαι μέσα στο Καυτανζόγλειο στις 7:20 ακριβώς, τότε ενδεχομένως να είσαι ένας από τους 4 τυχερούς που… θα πιάσουν τη μπάλα! Αγόρασε σήμερα το εισιτήριό σου ή αύριο νωρίς το πρωί, μπες στο γήπεδο πριν τις 7 και πάρε θέση στην κερκίδα.
Έξυπνα δώρα από την MLS στους γρηγορότερους!».