Εθνικός Πυλαίας-Τεντόγλου: «Χρειαζόμαστε αγωνιστική σταθερότητα»
Ο Εθνικός Πυλαίας πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ, φτάνοντας στα τελευταία λεπτά σε ευρεία επικράτηση επί της ΑΕ Ευόσμου με 4-0.
Ο προπονητής του Εθνικού Χρήστος Τεντόγλου για την ομάδα του και την συνέχεια της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ δήλωσε στο metrosport.gr: «Πετύχαμε μια σημαντική και δύσκολη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παρόλο που το σκορ διευρύνθηκε στα τελευταία λεπτά ήταν ένας απαιτητικός αγώνας τον οποίο διαχειριστήκαμε σωστά. Εύχομαι στην ομάδα της ΑΕ Ευόσμου καλή συνέχεια».
Για την συνέχεια της Α1 σημείωσε: «Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ως ομάδα προσπαθούμε να βρούμε μια σταθερότητα αγωνιστική που να μας χαρακτηρίζει ως σύνολο, την οποία δυστυχώς έως τώρα δεν είχαμε βρει. Είμαι αισιόδοξος όμως ότι θα το πετύχουμε».
Εθνικός Πυλαίας-ΑΕ Ευόσμου 4-0
Στο 17’ ο Εθνικός έκανε το 1-0 με αυτογκολ και ενώ προηγήθηκε παράλληλη σέντρα του Μπρούνο. Στο 83’ ο Ηλιάδης με σουτ κάνει το 2-0. Ο Ηλιάδης στο 90’ με σουτ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα. Στο 92’ ο Νουτσιόπουλος με σουτ κάνει το τελικό 4-0.
Διαιτησία: Δώνης (Τσαβδαρίδης, Πετρίδης)
Εθνικός (Τεντόγλου): Μπαντής, Τερζούδης, Ζωγράφος, Δημακάκος, Ιωακειμίδης, Κέλο, Βαλαής, Ζλατίντσης, Ηλιάδης, Μέτκο, Παπαδόπουλος Κ.
Αλλαγές: 55' ΒΑΛΑΗΣ Π. - ΚΕΡΝΑΛΗΣ Β., 88' ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Ν. - ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗΣ Μ., 88' ΖΛΑΤΙΝΤΣΗΣ Α. - ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο.
ΑΕ Ευόσμου (Κάκογλου): Νικολακίδης, Δεβρελής, Κανακάρης, Χατζόπουλος, Μπακακούρι, Δεδούσης, Πολυχρονιάδης, Μπαρουτούδης, Αγριδιώτης, Κωτσιόπουλος, Πιστόπουλος
Αλλαγές: 55' ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ Ι. - ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ Κ, 55' ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Ι. - ΠΙΛΙΔΗΣ Α., 55' ΜΠΑΡΟΥΤΟΥΔΗΣ Σ. - ΝΤΡΑΓΑΝΗΣ Δ., 67' ΔΕΔΟΥΣΗΣ Ε. - ΠΕΚΡΙΔΗΣ Π., 85' ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ Λ. - ΤΣΙΜΠΕΡΗΣ Θ.