«Έσπασε» το ρόδι ο Εργοτέλης
Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του τον Σταύρο Λαμπράκη και μετά την αποχώρηση του Γιάσμινκο Βέλιτς, ο Εργοτέλης πανηγύρισε την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη, επικρατώντας με 3-2 του Παναιγιάλειου στο «Παγκρήτιο».
Οι Αιγιώτες άνοιξαν το σκορ στο 12' με ένα εξαιρετικό σουτ του Σκαρτσίλα, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 37' με τον Παμλίδη. Στις καθυστερήσεις ο Μάνος σημείωσε το 2-1 για τους Κρητικούς, ενώ στο 52' ο Μπουρλάκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των Κρητικών, και με κοντινό σουτ έκανε το 2-2. Την τελευταία... λέξη είπαν οι Ηρακλειώτες, που με τέρμα του Αυγενικού στο 67' κατέκτησαν το τρίποντο.
Οι συνθέσεις:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Ρέντζας, Γρομητσάρης, Γιαλουσης, Κυριακόπουλος, Αυγενικού, Καμαρά, Καλέ, Μάνος, Μπουρσέλης (64' Κούτρης), Παμλίδης (86' Ντος Σάντος).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Μπούνας (77' Γκούφας), Μίλιτς, Μπουρλάκης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωαννου (81' Ζαχαρόπουλος), Σκαρτσίλας (46' Παπουτσής)
Aναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 23/10
ΑΟ Τρίκαλα – Κέρκυρα 3-2 (12' Γκονζάλες, 35' Κουσκουνάς, 65' Δουκάκης - 15', 55' Ντουαλά)
Σάββατο 24 /10
Εργοτέλης – Παναιγιάλειος 3-2 (37' Παμλίδης, 45'+1' Μάνος, 67' Αυγενικού - 12' Σκαρτσίλας, 52' Μπουρλάκης)
Πανελευσινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)
Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή
Ολυμπιακός Βόλου – Λαμία
Ζάκυνθος – Καλλιθέα
Κισσαμικός – Αχαρναϊκός
Απόλλων – ΑΕΛ (18:00)
Κυριακή 25/10
ΑΟ Χανιά - Αγροτικός Αστέρας (15:00, Δημ. Περιβολίων)