Τι ψάχνεις;

Εσείς ποιον προτιμάτε; Τζόρνταν ή Λεμπρόν;

Metrosport Team πριν 4 χρόνια

Ο τελευταίος χορός του Μάικλ Τζόρνταν έχει καθηλώσει τον μπασκετικό κόσμο. Το «Last Dance» είναι ένα ντοκιμαντέρ που ξεσκονίζει τις μνήμες των παλιών και παραδίδει μαθήματα στους νέους. Για πολλούς ο Τζόρνταν ήταν μια μηχανή, ένα ρομπότ που μπορούσε να μαγεύει με ένα μόνο βλέμμα του στο παρκέ και που σίγουρα έβαζε δύσκολα στις επόμενες γενιές.

Ο «επόμενος Τζόρνταν» δεν βρέθηκε ακόμη. Πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν, τον πλησίασαν αλλά κανείς δεν τον ξεπέρασε. Ο Όσκαρ Ρόμπερτον, ο Λάρι Μπερντ, ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν μερικοί που θέλοντας και μη τους συνέκριναν μαζί τους. Μάλιστα, ο τελευταίος έφτασε για πολλούς στην πηγή. Κάτι η δύναμη του στη ρακέτα, η ευκολία στα ριμπάουντ, η ικανότητα στις ασίστ τοποθέτησαν τον 35χρονο πάουερ φόργουορντ σε ένα σκαλοπάτι κοντά στον «Air».

O ίδιος ο Τζόρνταν, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, έπλεξε το εγκώμιο του Λεμπρόν λέγοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, τόνισε ότι λατρεύει να τον βλέπει να παίζει αλλά κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να μην συγκρίνουν εποχές. 

«Παίζουμε σε διαφορετικές εποχές. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι λογικό να συγκρίνονται εποχές και θα συνεχίσει να γίνεται. Είμαι φαν του, λατρεύω να τον βλέπω να παίζει, αλλά, όπως βλέπετε η λίγκα '' ανοίγει'' και να μπαίνουν πολύ ταλαντούχοι παίκτες. Έχει αφήσει το στίγμα του και θα συνεχίσει να το κάνει, αλλά όταν ξεκινούν οι συγκρίσεις είναι αυτό που είναι».

Εσείς ποιον από τους δύο θα επιλέγατε;