Έρχονται προτάσεις για τον Απόλλωνα

Έρχονται προτάσεις για τον Απόλλωνα

Η ώρα να… εμφανιστούν προτάσεις για το μέλλον του Απόλλωνα πλησιάζει, αφού ο ερασιτέχνης αποφάσισε να πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα στις 20.00 ανοιχτό διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο μπορεί να παρουσιαστεί οποιοσδήποτε έχει κάτι συγκεκριμένο να προτείνει για την ομάδα. Τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου αποφάσισαν να προβούν σε αυτή την κίνηση βλέποντας αφενός πως χρειάζεται ενίσχυση η προσπάθεια του Γιώργου Ιωακειμίδη, αφετέρου πως θα πρέπει να εξαντληθούν οι πιθανότητες για εύρεση μίας λύσης.

 

Όλα αυτά σε συνέχεια της συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Κυριακή στο Θεατράκι με πρωτοβουλία του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου Καλαμαριάς, Δημήτρη Λέκκα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να καταθέσει μία πρόταση. Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπάρχει μια κίνηση Καλαμαριωτών υπό τον φίλαθλο της ομάδας, Αβράαμ Περσίδη, ο οποίος είναι πιθανό επίσης να παραστεί την Δευτέρα στο συμβούλιο του ερασιτέχνη.

 

Αναμφίβολα, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να φανεί αν υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον από ανθρώπους που επιθυμούν να βοηθήσουν την ομάδα, σε μια πολύ κρίσιμη –και δύσκολη- καμπή της ιστορίας της. Αν, σύμφωνα και με την ανακοίνωση προκύψει κάτι συγκεκριμένο από το συμβούλιο της Δευτέρας, τότε αμέσως θα προκηρυχθεί γενική συνέλευση.

 

Τι συζητήθηκε με τους αρχηγούς

 

Από εκεί και πέρα, στο συμβούλιο του ερασιτέχνη, οι διοικούντες είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν και με τους αρχηγούς του Απόλλωνα, οι οποίοι παρέστησαν στα γραφεία. Συγκεκριμένα, οι Ηλίας Προβατίδης, Τάσος Κουκουλέκης, Σεραφείμ Μωυσίδης, Δημήτρης Μπουλγκουρίδης συζήτησαν με τους διοικούντες του ερασιτέχνη, ανέφεραν ότι οι πληρωμές βρίσκονται σε καλό επίπεδο (υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις), ενώ στο ερώτημα αν υπάρχουν λειτουργικά ζητήματα αυτό που ειπώθηκε είναι ότι τα περισσότερα έχουν λυθεί. Την ίδια στιγμή, οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν μερικές ανάσες το Σαββατοκύριακο (ρεπό), εν όψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος με τον Αρη στο «Βικελίδης».