ΕΠΣ Χαλκιδικής: Πρόκριση του Αστέρα Αγίου Νικολάου-Όλα τα αποτελέσματα
Ο Αστέρας Αγίου Νικολάου ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με νίκη καθώς επικράτησε με 3-0 της Ακάνθου Ιερισσού, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Χαλκιδικής.
Ο Φραγκής άνοιξε το σκορ στο 22′, έπειτα από σέντρα του Κατσαβάκη. Στο 65′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αξιοποιώντας την παράλληλη, χαμηλή σέντρα του Κατσουλίδη.
Τρία λεπτά αργότερα, στο 68′, ο Παπαστεριανός με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Αλτιντζή, διαμόρφωσε το τελικό 3–0. Με τη νίκη αυτή, ο Αστήρ εξασφάλισε την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Χαλκιδικής, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟ Δουμπιών, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
Πήρε Καραστεργίου ο Αστέρας Αγίου Νικολάου
Ο Αστέρας Αγίου Νικολάου ενίσχυσε το ρόστερ του με την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού Νίκου Καραστεργίου από τον Μακεδονικό.
Ο 21χρονος (26/04/2004), ύψους 1,84 μ., αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός, ενώ μπορεί με την ίδια ευχέρεια να καλύψει τις θέσεις του δεξιού μπακ και του αμυντικού μέσου.
Η ποδοσφαιρική του διαδρομή ξεκίνησε στη Γερμανία και στις ακαδημίες της Στουτγκάρδης. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, ενώ παράλληλα προπονήθηκε στην Arsenal Elite στη Σουρωτή και ακολούθησε η Valencia Academy στην Αθήνα, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να δοκιμαστεί και στην Ισπανία από την Κ15 της Valencia. Το 2019 εντάχθηκε στην Κ17 της ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια, ενώ παράλληλα κλήθηκε και στην Εθνική Παίδων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλου, αποτελώντας βασικό στέλεχος για δύο σεζόν στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League 1. Τελευταίος του σταθμός πριν τον Μακεδονικό ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον οποίο την περσινή σεζόν κατέγραψε 30 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.
Τα αποτελέσματα του κυπέλλου: Αστέρας Αγίου Νικολάου-Ακανθος Ιερισσού 3-0, Απόλλων Αρναίας-Δόξα Κρήμνης 2-1, Ηρακλής Μ. Παναγίας-Ανθεμούς Γαλάτιστας 4-5 στα πέναλτι, Θύελλα Στανού-Νίκη Αμμουλιανής 3-0, Φοίνικας Νικήτης-Νέος Μαρμαράς 0-1, Αετός Βαρβάρας-Θύελλα Μεταγγιτσίου 3-0.
Κυριακή 16.30: Ηρακλής Ν Φώκαιας-Καλλικράτεια, Δόξα Ορμύλιας-Αιγέας, Θερμαικός Πορταριάς-Νίκη Πολυγύρου, Αναγέννηση Τρίγλιας-Ολυνθιακός, ΑΟ Σημάντρων-Διονυσίου.