Την είδηση του... 2025 φαίνεται πως έβγαλε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επιβεβαίωσε αμέσως πλην σαφώς τη νέα πολιτική κίνηση του πρώην πρωθυπουργού.
Ο λόγος για τον οικονομολόγο και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τσίπρα και πρώην υφυπουργό, Δημήτρη Λιάκο, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Mega News, μίλησε για τη δημιουργία κόμματος από τον Αλέξη Τσίπρα, προχωρώντας στην πρώτη ρητή αναφορά στο ενδεχόμενο σχηματισμού ενός φορέα. «Σε προσωπικό επίπεδο, κάθε φορά που καλούμαι σε τέτοιες συζητήσεις, πηγαίνω. Γιατί θεωρώ ότι έχω πολλά να ακούσω και να μάθω από άλλους ανθρώπους που ανήκουν σε άλλους χώρους, και δεύτερον ότι μέσα από αυτή τη συζήτηση μπορούμε να συνθέσουμε απόψεις, και στο τέλος της ημέρας να καταθέσουμε στους πολίτες μια εναλλακτική πρόταση που να είναι ελπιδοφόρα, να δίνει απάντηση, και γιατί όχι, να γίνει και νικηφόρα», ανέφερε αρχικά.
Αμέσως μετά, κληθείς να σχολιάσει την έννοια του «νικηφόρα» ο Δημήτρης Λιάκος είπε με νόημα: «Ε, κάποια στιγμή... Κάποια στιγμή θα αναμετρηθούμε!».