Επιστροφή Αναστάσιου και Σωτήρη Σωτηράκογλου στον Αγιο Αθανάσιο

Νέα μεταγραφή για τον ΑΟΚ
Επιστροφή Αναστάσιου και Σωτήρη Σωτηράκογλου στον Αγιο Αθανάσιο

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Αναστάσιος Σωτηράκογλου, καθώς τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί προηγούμενα και στον Μακεδονικό Γέφυρας και πλέον επιστρέφει στον ΑΟΚ, με στόχο να προσφέρει εμπειρία και πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του.

Ακόμη ήρθε ο ακραίος ποδοσφαιριστής Σωτήρης Σωτηράκογλου με τεράστια εμπειρία στην ΕΠΣΜ. Επιστρέφει και αυτός στον Αγιο Αθανάσιο έχοντας παίξει στα γήπεδα της Κομοτηνής (Σπάρτακος Αγιων Θεοδώρων, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου Α1 Κομοτηνής), και της Ξάνθης όπου αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τον Ορφέα Ξάνθης. Στο βιογραφικό του έχει τρεις τίτλους (Κύπελλο Ξάνθης 2022-2023, Super Cup Ξάνθης 2022-2023, Πρωτάθλημα Κομοτηνής Α1 2023-2024), ενώ πέρσι ήταν στον Μακεδονικό Γέφυρας.

Προηγήθηκε για τον ΑΟΚ η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Χρήστοτ Γκατζιά, του 20χρονου αμυντικού Σταύρου Παναγιωτίδη και του 19χρονου μεσοεπιθετικού Θόδωρου Τάχατου. Στην πρώτη ομάδα έχουν προωθηθεί από την ακαδημία οι Σπυράκου Ευθύμιος – μέσος, Καραγιαννίδης Βασίλειος – επιθετικός, Χριστάνης Στυλιανός – αμυντικός μέσος, Κουρούπης Ιωάννης – επιθετικός, Ελευθερόγλου Χρήστος – αμυντικός, Μπουτζιόπουλος Γαβριήλ – αμυντικός, Πέτρου Σπύρος-Άγγελος – τερματοφύλακας, Πούλιος Χριστόδουλος – επιθετικός.

Φιλικά παιχνίδια κλείστηκαν στις 08/08 με ΠΑΟΚ Κρηστώνης, στις 14/08 με Ομόνοια Σίνδου, στις 23/08 με Α.Ε. Πολυκάστρου, στις 30/08 με Θρίαμβο Παρθενίου. Κατά τη μεταγραφική περίοδο ο ΑΟΚ θα ενισχυθεί σε θέσεις που χρειάζεται ώστε να πετύχει περισσότερα πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και αν τα καταφέρει να παίξει στα πλέι οφ ανόδου από την Α1 στη Γ’ Εθνική.

Τα φιλικά της Αναγέννησης Ν. Επιβατών

Έξι φιλικά παιχνίδια έκλεισε η Αναγέννηση Νέων Επιβατών ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

Θα παίξει στις 19 Αυγούστου με τον Εθνικό Σοχού, στις 23 Αυγούστου με τους Ακρίτες Συκεών, στις 26 Αυγούστου με την Δόξα Τριλόφου, στις 29 Αυγούστου με τον Κισσό Χορτιάτη, στις 2 Σεπτεμβρίου με την ΑΕ Φιλύρου και στις 15 Σεπτεμβρίου με την ομάδα του Αγγελοχωρίου.

ΑΕ Πυλαίας

Η ΑΕ Πυλαίας ανανέωσε τη συνεργασία της και για το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΜ με τον Αναστάσιο Ντέρο, τον Δημήτρη Σαρακατσάνο και τον Πέτρο Νικολαίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ