Επεισόδια σε σχολείο της Θεσσαλονίκης: Δολοφονική επίθεση καταγγέλει η Χ.Α.

Επεισόδια σε σχολείο της Θεσσαλονίκης: Δολοφονική επίθεση καταγγέλει η Χ.Α.

Απίστευτα επεισόδια συνέβησαν σε σχολείο της Θεσσαλονίκης με αφορμή τις εκλογές των εκπαιδευτικών. Απόροια των επεισοδίων ο τραυματισμός ενός εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής που με ανακοίνωσή της καταγγέλει δολοφονική επίθεση. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τα επεισόδια συνέβησαν μεταξύ εκπαιδευτικών που πρόσκεινται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη Χρυσή Αυγή. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε ένας εκπαιδευτικός που εκπροσωπούσε τη Χρυσή Αυγή. Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ ακολούθησαν έξι προσαγωγές μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν επετράπη η συμμετοχή του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής στη διαδικασία, παρά το γεγονός ότι πριν από 10 ημέρες, ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, είχε δηλώσει ότι θα το ακυρώσει και δεν θα το επιτρέψει.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

 

"Κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας για τα υπηρεσιακά συμβούλια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης οι συναγωνιστές εκπαιδευτικοί δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση με ρόπαλα, σιδηρογροθιές και βαριοπούλες από πολυμελή ομάδα κρανοφόρων παρακρατικών.

 

Την στιγμή της επίθεσης γνωστοί αριστεριστές συγκεκριμένης παράταξης καθοδηγούσαν και επευφημούσαν τους παρακρατικούς, οι οποίοι αφού τραυμάτισαν τους δύο συναγωνιστές έφυγαν ανενόχλητοι, υπό την κάλυψη των καθοδηγητών τους.

 

Στον χώρο της επίθεσης έχουν μεταβεί δικηγόροι του Κινήματος όπως και στο κοντινό αστυνομικό τμήμα όπου κατατίθενται μηνύσεις. Επισημαίνουμε ότι η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία προσαγωγή την στιγμή που οι ηθικοί αυτουργοί βρίσκονται στον χώρο και συνεχίζουν την εκλογική διαδικασία.

 

Η τρομοκρατία του παρακράτους δεν λυγίζει του Εθνικιστές".