Επίσημη πρόταση σε Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Με επιστολή της προς τον Γιάννη Αλαφούζο το κονσόρτσιουμ επιχειρηματιών που συνεργάζονται με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ.
Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να αναλάβουν όλα τα χρέη της εταιρείας με την προϋπόθεση πως δεν θα πουληθεί κάποιο περιουσιακό στοιχείο, και παράλληλα θα ανάψει το «πράσινο» φως η πολιτεία για την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.
Σε αυτό το πλαίσιο οι άνθρωποι που τρέχουν το «Αthens Alive» βρίσκονται σε επαφές με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, η οποία δείχνει θετική διάθεση στο να προχωρήσει αυτή η μεγάλη επένδυση.
Επιπλέον, οι συνεργάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ζητούν από τον Γιάννη Αλαφούζο έγγραφη δέσμευση αποδοχής της πρότασης προκειμένου μόλις δοθεί το OK της πολιτείας για το ΟΑΚΑ να πέσουν οι υπογραφές για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.