Επιμορφωτικό σεμινάριο πολεμικών τεχνών στην Αθήνα! (PIC)

Επιμορφωτικό σεμινάριο πολεμικών τεχνών στην Αθήνα! (PIC)

 Ένα πολύ ενδιαφέρον επιμορφωτικό σεμινάριο πολεμικών τεχνών, θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 21 Φεβρουαρίου.

 

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση:

 

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Πυγμαχίας – Αγωνιστικού Επαγγελματικού Muay Thai και Brazilian Jiu Jitsu την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

 

Την Κυριακή 21-2-2016 θα πραγματοποιηθεί 6ωρο σεμινάριο:

 

• 2 ώρες πυγμαχία με τον επί 20ετίας Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Λευτέρη Λειβάδη και τον Ολυμπιονίκη της Πυγμαχίας Γιώργο Στεφανόπουλο


• 2 ώρες επαγγελματικού Muay Thai με τον Khru Γκίτσα Θεόδωρο και


• 2 ώρες Brazilian Jiu Jitsu – NO GI με τον εκπαιδευτή του Judo και BJJ Μιχάλη Κωνσταντινίδη.

 

Όλοι οι παραπάνω θα μοιραστούν την γνώση και την εμπειρία τους με τους λάτρεις των αθλημάτων της πυγμαχίας, του Muaythai και του Brazilian Jiu Jitsu.

 

Θα παρουσιαστεί και θα εξηγηθεί η μεθοδολογία και προπονητική της επιτυχίας και της επίτευξης των στόχων, ο τρόπος εκγύμνασης ξεχωριστά σε κάθε άθλημα καθώς και η διαχείριση της διαφορετικής ψυχολογίας σε κάθε άθλημα σύμφωνα με τους κανόνες που τα διέπουν.

 

Στο τέλος αυτής της ενότητας, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις σε σχέση με τα αντικείμενα που θα έχουν επεξηγηθεί.

 

Θα διδαχθούν βασικές τεχνικές του κάθε αθλήματος και συμμετέχοντες με τον απαιτούμενο εξοπλισμό θα έχουν τη δυνατότητα να τις βιώσουν μαζί τους στην πράξη.

 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 στον Ταύρο, οδός Ξάνθου 9 και Λευκάδος, στον 3ο όροφο από ώρα 12:00 έως και 18:00. Ώρα προσέλευσης 11:00.

 

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 επικοινωνώντας με τον Khru Yai Γκίτσα Θεόδωρο εκπρόσωπο της International Muay Boran Academy στην Ελλάδα στα Τηλ.: 6909151560 – 6945455668, ή στο e-mail: khrugkitsas@gmail.com

 

 

 

seminario