Έπαθε για να μάθει ο Άρης

Έπαθε για να μάθει ο Άρης

Ο Άρης έχασε στη Μυτιλήνη από τον Αιολικό με 1-0 αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με το τελικό αποτέλεσμα. Στόχος άλλωστε ήταν να γνωρίσει ο Νίκος Αναστόπουλος την ομάδα του αλλά και να γνωριστοιύν οι παίκτες μεταξύ τους στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των κίτρινων.

 

Αποστολή στη Μυτιλήνη: Γιώργος Στράντζαλης 

 

Το φιλικό στη Μυτιλήνη δεν έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις. Ο Άρης έδειξε κάποιες από τις αρετές του έχοντας καλή κυκλοφορία μπάλας αλλά φανερή ήταν η έλλειψη ομοιογένειας.

 

Αυτή ήταν και ο λόγος της ήττας καθώς στο 71’ ο Κριπιντήρης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άρη και πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

 

Στις καθυστερήσεις ο Άρης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο Τάτος αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Καπνίδης.

 

Στόχος του Άρη, όμως, δεν ήταν η νίκη αλλά τα ταχύρρυθμα μαθήματα ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών του για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα