Επαφή με Κανούλα, Μπαλασά

Επαφή με Κανούλα, Μπαλασά

Στα γραφεία του Απόλλωνα χθες βρέθηκαν χθες τρεις παίκτες που έχουν παραστάσεις από Γ΄ Εθνική, οι Σάκης Κανούλας, Βασίλης Μπαλασάς και Αλέξι Τοπάλι.

 

Είχαν επαφή με τον Γιώργο Ιωακειμίδη και μέσα στο επόμενο διάστημα θα φανεί αν θα συμφωνήσουν ή όχι. Χθες έγιναν πολλές επαφές με παίκτες για την επάνδρωση του ρόστερ και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν πολλές ανακοινώσεις. Οι παίκτες που είναι σταθερά στη μεταγραφική λίστα (Παρμαξίδης, Μπουλγκουρίδης, Προβατίδης Σαπανίδης, Σπάσιτς, Φοιτάς κ.α.) θα έχουν συζητήσεις τις επόμενες μέρες  και ίσως συμμετάσχουν σε κάποιες προπονήσεις.

 

Επίσης, γίνονται επαφές και με παίκτες από το εξωτερικό, με τη διοίκηση να είναι κοντά στο να κλείσει Αφρικανό παίκτη με εμπειρία στη Φούτμπολ Λιγκ, που εχει πάιξει και στη Σούπερ Λιγκ.