Επαφή Γκάλη με τον επενδυτή!

Επαφή Γκάλη με τον επενδυτή!

Ο Νίκος Γκάλης ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό θέμα της ΚΑΕ Άρης και μάλιστα είχε μία πρώτη γνωριμία με τον υποψήφιο επενδυτή!

 

Αναλυτικά η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

 

«Στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. βρέθηκε σήμερα Τρίτη (5/5) ο Νίκος Γκάλης.

 

Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, ο οποίος από πέρυσι βρίσκεται ενεργά στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη, τον αντιπρόεδρο, Χρήστο Γαλιλαία και το μέλος του δ.σ., Στάθη Ρούσσο.

 

Ο Νίκος Γκάλης ενημερώθηκε αναλυτικά για τις εξελίξεις αναφορικά με την επικείμενη αλλαγή σελίδας στην ιδιοκτησία της Κ.Α.Ε. Μάλιστα, ο ίδιος είχε τηλεφωνική γνωριμία με τον υποψήφιο επενδυτή και θα γίνει διά ζώσης επαφή τους μόλις ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και ο επενδυτής έρθει στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο Νίκος Γκάλης είχε συνομιλία και με τον κόουτς του ΑΡΗ, Δημήτρη Πρίφτη, στον οποίο ευχήθηκε τα καλύτερα για την τελική ευθεία της Basket League ΣΚΡΑΤΣ».