Ενημέρωση για τα διαρκείας και για ΑΠΕΛ

Ενημέρωση για τα διαρκείας και για ΑΠΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη με την οποία ενημερώνει για την συνέχιση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την φετινή περίοδο. 

 

Επίσης γνωστοποιεί πως όσοι δεν έχουν πάρει ακόμα στα χέρια τους το καρτελάκι, στο παιχνίδι με την ΑΠΕ Λαγκαδά θα μπορούν να εισέλθουν στο «Βικελίδης» με την απόδειξη αγοράς του.

 

Αναλυτικά:

 

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Αρη ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Α.Π.Ε. Λαγκαδά στο Κλεάνθης Βικελίδης (6η αγωνιστική), οι κάτοχοι του πακέτου εισιτηρίων, που δεν έχουν παραλάβει ακόμη το καρτελάκι τους, θα εισέλθουν στο γήπεδο με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς του.

 

Επίσης, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Αρη ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 για το σύνολο των εντός έδρας επίσημων αγώνων από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Αρη (πρώην ΠΑΕ Αρης), επί της οδού Αλκμήνης 69, καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 18:00».