Ενδιαφέρον για Πέρεθ
Αν και τη δεδομένη χρονική στιγμή ουδείς στο «στρατόπεδο» του Αρη γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προχωρά τον προγραμματισμό της ομάδας, ώστε να είναι έτοιμος στο ενδεχόμενο ανόδου της Football League.
Ο προπονητής του Αρη μετά την επαφή τον Φρανσίσκο Χαβίτο, ο οποίος παραδέχθηκε την πρόθεσή του να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, διερεύνησε και τις προθέσεις του Γκιγιέρμο Πέρεθ. Ο Ισπανός μέσος δεν είναι… άγνωστος στον Καλαϊτζίδη, μιας και οι δυο τους συνεργάστηκαν στην ομάδα της Βέροιας πριν από τρία χρόνια, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.
Μετά τη Βέροια, όπου έπαιξε δύο χρόνια, μετρώντας 24 συμμετοχές και 2 γκολ, ο Πέρεθ αγωνίστηκε πέρσι στον Πανθρακικό, μετρώντας 10 συμμετοχές, στο δεύτερο μισό της ίδιας χρονιάς, φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας σε 12 αναμετρήσεις, χωρίς να μπορέσει να πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Πλέον «κυκλοφορεί» ελεύθερος, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση ανόδου θα απασχολήσει τον Αρη.