Ενα παιχνίδι… γεμάτο ευκαιρίες

Ενα παιχνίδι…  γεμάτο ευκαιρίες

Αυτοί οι αγώνες εμπεριέχουν υψηλότατο βαθμό δυσκολίας λόγω της αδιαμφισβήτητης διαφοράς ποιότητας, αλλά και των διαφορετικών παραστάσεων των δύο ομάδων.

 

Υπάρχει όμως και μια άλλη οπτική που κρύβει μια κρυφή ελπίδα και βασίζεται στο αγωνιστικό πρόσωπο που έχει επιδείξει ο Αρης από το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός με τις απουσίες των Σπανούλη, Λοτζέσκι. Κατά πόσο οι «κίτρινοι» θα καταφέρουν να αλλάξουν την μοίρα τους αλλά και την… ιστορία των διαδοχικών ηττών θα φανεί στις 5μ.μ.

 

Στην πραγματικότητα, σήμερα θα συγκρουστούν οι δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, δύο ομάδες που έχουν όμοιο άξονα στην τακτική τους. Αμφότερες στηρίζουν το επιθετικό παιχνίδι τους στην σκληρή άμυνα, στο κλέψιμο της μπάλας αλλά και στις ευκαιρίες για εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο.

 

Ο Αρης αντιμετωπίζει προβλήματα με τους Ξανθόπουλο, Τσούπκοβιτς (σ. σ. συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή), οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα αλλά είναι αμφίβολο αν θα είναι στη διάθεσή του Δημήτρη Πρίφτη στους αγώνες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο πρώτος λογικά θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος.