«Έκρηξη» Τσαφούλια κατά Λιάγκα-«Παραπλανάτε τον κόσμο»
«Άνω κάτω» έγινε το πρωί της Πέμπτης (5/11) η εκπομπή «Το Πρωινό» μετά την τηλεφωνική παρέμβαση του γνωστού σκηνοθέτη, Σωτήρη Τσαφούλια που θέλησε να α δώσει τη δική του έντονη απάντηση για τη συζήτηση και τα σχόλια που είχαν προηγηθεί στο πάνελ γύρω από δημόσιες τοποθετήσεις του.
Ο κ. Τσαφούλιας εμφανίστηκε πολύ ενοχλημένος για τον τρόπο που παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν τα λεγόμενά του και θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, βάζοντάς τα και με τον παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Λιάγκα.
«Δεν το περίμενα καθόλου από εσάς αυτό το πράγμα. Και λέω από όλους μαζί και από εσάς, κύριε Λιάγκα. Ότι είστε εκτός θέματος και παραπλανάτε τον κόσμο σε τέτοιο βαθμό.
Στη συνέντευξη που είδατε υπάρχει φράση δική μου να κατηγορώ τις δύο κυρίες για αμορφωσιά ή να θέτω επίπεδο για το ποιος δικαιούται να μιλάει ή όχι;.
Εγώ είμαι από τους πρώτους που πάντα στον δημόσιο λόγο μου υπερασπίζομαι το δικαίωμα του οποιουδήποτε να μιλάει και να έχει άποψη, εφόσον δεν προσβάλλει τον συνάνθρωπό του.
Σε καμία πορεία δεν διόρθωσα τίποτα, κύριε Λιάγκα. Και αυτό που κάνετε τώρα δεν είναι σωστό απέναντί μου.
Κάνετε μια ολόκληρη κουβέντα δηλαδή σε αυτό που νομίζατε ότι θα έλεγα και όταν τελικά είπα κάτι άλλο, θεωρήσατε ότι το μάζεψα στην πορεία.
Δεν περίμενα ότι θα έπρεπε να το διευκρινίσω εγώ σε εσάς. Περίμενα ότι θα έπρεπε να το έχετε διευκρινίσει από μόνοι σας, διότι γνωριζόμαστε. Υπάρχει μια εκτίμηση».