Δυσκολίες προκάλεσε μία ποδοσφαιρική ερώτηση σε παίκτη του «Εκατομμυριούχου» στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη.
Ο Δημοσθένης όπως είναι το όνομα του διαγωνιζόμενου κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που αφορούσε το Champions League και δη την παρουσία ελληνικών ομάδων στη διοργάνωση.
«Ποια ελληνική ομάδα έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ σε έναν αγώνα Champions League» ήταν η ερώτηση στην οποία και ο εν δυνάμει «Εκατομμυριούχος» επέλεξε να μη χρησιμοποιήσει καμία βοήθεια και να ακολουθήσει το ένστικτο του.
Αποκλείοντας γρήγορα τις δύο πρώτες επιλογές, ο Δημοσθένης ήταν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Σε εκείνο το σημείο φάνηκε να δυσκολεύεται να αποφασίσει καθώς, όπως είπε: «Δεν θυμάμαι κάποιο μεγάλο σκορ από ελληνική ομάδα.
Ουσιαστικά είμαι 50 - 50». Στη συνέχεια φάνηκε να «βραχυκυκλώνει, επιθυμώντας να χρησιμοποιήσει μια βοήθεια για να ξεμπλοκάρει, αλλά γρήγορα το μετάνιωσε.
«Είναι κρίμα να χρησιμοποιήσω βοήθεια για αυτή την ερώτηση».
Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισε να «κλειδώσει» τον Ολυμπιακό και δικαιώθηκε.
Στις 18 Φεβρουαρίου του 2002 οι πρωταθλητές Ελλάδας... διέσυραν την Μπάγερ Λεβερκούζεν που είχε έρθει στην Αθήνα ως φιναλίστ του περσινού Champions League.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube