Ευφορία στον Απόλλωνα εντός και εκτός γηπέδου
Το 4Χ4 από τη στιγμή που ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα η «ομάδα» του Αβραάμ Περσίδη έχει επιφέρει κλίμα ευφορίας στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, κάτι που αντικατοπτρίζεται τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και έξω από αυτόν.
Η ομάδα «πετάει» από νίκη σε νίκη, έχοντας σκαρφαλώσει ήδη στην έκτη θέση της βαθμολογίας και έχοντας καταφέρει να χτίσει μια διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό βέβαια δεν προκαλεί εφησυχασμό, αλλά μεγαλύτερη ευθύνη ότι ο Απόλλων πρέπει να συνεχίζει στο δρόμο των επιτυχιών.
Το κλίμα πάντως είναι εξαιρετικό και εκτός γηπέδου, κάτι που αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά χθες το βράδυ, όταν και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της Καλαμαριάς.
Ο ιδιοκτήτης Βαγγέλης Κουμαντάς είναι κοντά στην προσπάθεια του Απόλλωνα και έκανε το τραπέζι στην ομάδα, τα μέλη της οποίας ήδη αισθάνονται σαν οικογένεια.
Προετοιμασία για Κρύα Βρύση
Στα αγωνιστικά, ο Απόλλων προετοιμάζεται για το κυριακάτικο –συνεχόμενο εντός έδρας- παιχνίδι με τον συνονόματο Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, με στόχο την κατάκτηση της πέμπτης νίκης στα ισάριθμα παιχνίδια.
Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιάννη Πολλαετίδη, που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας.
Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Μίκρας για να μην επιβαρυνθεί το γήπεδο. Παράλληλα, γίνονται και οι πρώτες μεταγραφικές σκέψεις, με τον Γιάννη Πολλαετίδη και τον τεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Καρατζιοβαλή.
Στόχος είναι η ενίσχυση σε θέσεις που το έχει ανάγκη η ομάδα, προκειμένου να χτιστεί από τώρα ο βασικός κορμός του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν, που εφόσον όλα πάνε καλά για φέτος, θα είναι μια χρονιά με υψηλούς στόχους. Αλλά το πρωταρχικό για το σύλλογο είναι να τελειώσει θετικά η τρέχουσα σεζόν.