«Έχει ποδοσφαιρικό θράσος ο Γιαννούλης, μπορεί να αντέξει στην πίεση»
Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ιάλυσου, Σάκης Παπαβασιλείου.
Ο Κατερινιώτης τεχνικός, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Γιαννούλη στον Βατανιακό, την εποχή που ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο, σκιαγράφισε το προφίλ του ποδοσφαιριστή και στάθηκε ιδιαίτερα στο ποδοσφαιρικό του θράσος.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το αν είχε προβλέψει την εξέλιξη του Γιαννούλη: «Από μικρή ηλικία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Γιαννούλης έδειξε ποδοσφαιρικό θράσος και κατόρθωσε να ανταγωνιστεί ποδοσφαιριστές με πλούσια σωματοδομή. Έδειξε τα στοιχεία που θέλουν οι προπονητές. Το μόνο που με προβλημάτιζε ήταν ο σωματότυπός του. Αλλά χρόνο με το χρόνο έφτασε σε ένα καλό επίπεδο».
Για το μεγαλύτερο προσόν του: «Το ποδοσφαιρικό θράσος είναι το μεγαλύτερο προσόν του. Δεν καταλάβαινε σε καμία στιγμή τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Σε ατομικό επίπεδο προσπαθούσε να βελτιώσει τις αδυναμίες του και να εξελιχθεί».
Για το αν αντέχει την πίεση του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο σωματείο με μεγάλη δυναμική που κάνει πρωταθλητισμό. Σας το υπογράφω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση. Και στην πίεση του πρωταθλητισμού και στην πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα».
Για το πού μπορεί να φτάσει ο Γιαννούλης στον ΠΑΟΚ: «Πρώτα πρέπει να μονιμοποιηθεί και μετά να δείξει το πλουσιοπάροχο ταλέντο του».
Ακούστε όσα είπε ο Σάκης Παπαβασιλείου στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»: