Δόξα Δράμας-Νεμπεγλέρας: «Βατή η κλήρωση»
Οι «μαυραετοί» της Δόξας Δράμας συμπλήρωσαν τις πρώτες ημέρες δουλειάς υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Κώστα Νεμπεγλέρα, με το τεχνικό επιτελείο να εκφράζει την ικανοποίησή του τόσο για την εικόνα, όσο και για τη διάθεση που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές.
Κάνοντας τον πρώτο απολογισμό της προετοιμασίας ο Κώστας Νεμπεγλέρας στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στην όρεξη και τη διάθεση των παικτών για δουλειά τονίζοντας «πως η πρώτη εβδομάδα κύλησε απόλυτα σύμφωνα με τον σχεδιασμό του τεχνικού επιτελείου».
Παράλληλα ο τεχνικός της Δόξας σχολίασε στο σάιτ της Δόξας και την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής που στην πρεμιέρα φέρνει τους «μαυραετούς» αντιμέτωπους με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου μέσα στη Δράμα.
Αναλυτικά, ο «Νέμπε» είπε:
«Πρόκειται για μια βατή κλήρωση όμως δεν στεκόμαστε ιδιαίτερα στο πρόγραμμα. Για μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους το ζητούμενο αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι είναι μόνο η νίκη. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Ο πρωταθλητισμός χτίζεται μέσα από συνεχείς νίκες και αυτό είναι το σκεπτικό με το οποίο θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας. Ξεκινήσαμε και θα συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση ώστε στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Δόξας.
Πρώτο φιλικό με την Κ19 του ΠΑΟΚ
Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, το πρώτο φιλικό της ομάδας θα γίνει την Τρίτη στο γήπεδο με πιθανή ώρα έναρξης στις 6μμ.
Η φετινή Δόξα χαρακτηρίζεται σαν ένα σύνολο με γηγενείς παίκτες ωστόσο υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έρχονται και από περιοχές εκτός νομού Δράμας.
Εγκαταστάθηκαν στη νέα τους κατοικία είναι οι Νίκος Δημόπουλος, Ανέστης Πουργιατζής και ο τερματοφύλακας Σωτήρης Μπαλικτσής οι οποίοι έχουν πλέον τακτοποιηθεί με τη φροντίδα του συλλόγου ώστε να αφοσιωθούν αποκλειστικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Την ανακαίνιση της κατοικίας και το σχετικό κόστος, ανέλαβε προσωπικά ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Άγγελος Καλλινικίδης. Ο ίδιος υποδέχθηκε τους τρεις ποδοσφαιριστές, τους ξενάγησε στο νέο τους σπίτι και στη συνέχεια τους παρέθεσε γεύμα σε κεντρικό εστιατόριο της Δράμας, καλωσορίζοντάς τους με τον καλύτερο τρόπο στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Δόξας.