Η Δόξα Δράμας τερμάτισε το 2025 στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής έχοντας όμως ένα βαθμό πίσω της τον Πανθρακικό και την Ξάνθη. Να αναφέρουμε ότι μένουν οχτώ αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, πέντε αγωνιστικές για τη δεύτερη φάση (πρωτάθλημα ενός γύρου) και έξι αγωνιστικές για την τρίτη φάση (πρωτάθλημα δύο γύρων) που θα οδηγήσει τελικά σε δύο ομάδες που μετέχουν στους τρεις πρώτους ομίλους στη Super League 2.
Ο προπονητής της Δόξας Δράμας Γιώργος Αγγελίδης για την πορεία της Δόξας αλλά και για τη συνέχεια στο metrosport.gr τόνισε: «Το πλάνο μας στην αρχή της περιόδου ήταν να πορευτούμε με παιδιά φιλόδοξα από τη Δράμα και την ευρύτερη περιοχή. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, πετυχαίνοντας ίσως πράγματα περισσότερα από αυτά που περιμέναμε.
Η διοίκηση αγωνίζεται να ξεπεράσει τα προβλήματα και ίσως μετά τις 10 Ιανουαρίου να υπάρχει μια θετική έκβαση με το ban λόγω οφειλών σε επαγγελματίες παίκτες προ πενταετίας. Θα μπορέσει έτσι η ομάδα να κάνει μια, δύο μεταγραφές που χρειάζεται, ώστε να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω παράπονα από το υπάρχον ρόστερ.
Για τον όμιλο επισήμανε: «Περιλαμβάνει ιστορικές ομάδες που εκπροσωπούν πόλεις όπως η Δόξα, ο Πανθρακικός, η Ξάνθη. Υπάρχουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο Κιλκισιακός που εκπροσωπεί και αυτός μια πόλη, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες που είναι και αυτές πολύ δυνατές».
Η προκήρυξη του πρωταθλήματος περιλαμβάνει δεύτερη και τρίτη φάση και ο Γιώργος Αγγελίδης επισήμανε:
Τεράστιες είναι οι δυσκολίες καθώς μπορεί να τερματίσεις πρώτος, αλλά τελικά να μην ανεβείς κατηγορία. Το πλάνο μας εξαρχής ήταν διετίας. Επιλέξαμε ταλαντούχα παιδιά προκειμένου να δουλευτούν και μέσα στα δύο επόμενα χρόνια να διεκδικήσουν την άνοδο, αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη.
Τα κατάφεραν πολύ γρήγορα και η ομάδα έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει την πρώτη θέση μέχρι το τέλος. Αυτή τη στιγμή στην Δόξα υπάρχει υγεία και η διοίκηση μέσα από την οργάνωση έφερε την ηρεμία και τον κόσμο ξανά στο γήπεδο. Βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι 2000-2500 άτομα στο γήπεδο που ακολουθούν και εκτός έδρας και είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».
Στο φιλικό με την Καβάλα εκτός έδρας η Δόξα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 έχοντας ως σκόρερ τον Γιαννακίδη γεννηθέντα το 2008 και ο Γιώργος Αγγελίδης επισήμανε: «Ημασταν ανταγωνιστικοί, δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά το ότι φέραμε ισοπαλία με την Καβάλα δεν σημαίνει ότι γίναμε ομάδα Β’ Εθνικής. Ηταν ένα παιχνίδι προπόνησης όπου δοκιμάσαμε πολλά πράγματα όπως και οι αντίπαλοι, η εικόνα μας όμως ήταν ενθαρρυντική. Η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι με σοβαρότητα και με το κεφάλι κάτω».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify