Δόξα Αδένδρου-Μανίκος: «Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας»
Αρχή με νίκη για τη Δόξα Αδένδρου, καθώς για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας επικράτησε της νεοσύστατης ομάδας του Προκρούστη με 2-1.
Ο Γιώργος Μανίκος αναφέρθηκε με δήλωση του στο metrosport.gr στη φετινή Δόξα.
Αναλυτικά: «Η φιλοσοφία της ομάδας τα τελευταία χρόνια είναι να ενωθεί η ακαδημία με την αντρική ομάδα. Στην εντεκάδα έπαιξε ο Βασίλης Σιμιλδίμης 14 ετών, ο Στεργιανός Γιάννης 15 ετών και ο Γιώργος Μανίκος 40 ετών.
Υπάρχει μια μίξη ηλικιών που απαρτίζεται από παιδιά του Αδένδρου και των γειτονικών χωριών που έρχονται να στηρίξουν αυτή την φιλοσοφία, να αθληθούν και να προσφέρουν στον σύλλογο αφιλοκερδώς.
Και αυτά πρέπει να λέγονται γιατί στους καιρούς που ζούμε είναι ανέφικτο αυτό για κάθε ποδοσφαιριστή».
Για τον όμιλο; «Ο όμιλος είναι δύσκολος. Βλέπουμε ότι επιστρέφουν τα τοπικά ντέρμπι: Ακροπόταμος, Βαθύλακκος, Ελεούσα, Ανατολικό. Έχουμε και παιχνίδια με ομάδες από το παρελθόν όπως ο Ολυμπος Δενδροποτάμου.
Ακόμα ο ΑΟ Θράκης και η ομάδα του Ζάχου με σταθερή παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ αλλά και ο Προκρούστης και η Νέα Πολιτεία Ευόσμου που έρχονται με ενέργεια όρεξη και διάθεση για ποδόσφαιρο απέναντι σε ιστορικές ομάδες.
Η δική μας ομάδα από το 1953 έχει συνεχόμενες παρουσίες στα πρωταθλήματα εκτός από μια χρονιά λόγω ανασυγκρότησης και δημιουργίας μιας ακαδημίας που πλέον αποτελείται από 63 παιδάκια. Αποτελεί το μέλλον της ομάδας μας και την δύναμη του τόπου μας μαζί με το μπάσκετ και το βόλεϊ του Αδένδρου».
* Να αναφέρουμε ότι από κάθε όμιλο της Γ' κατηγορίας ανεβαίνει μια ομάδα απευθείας και μία μέσω των πλέι οφ.